Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 18.02.2011.
17:02
Vestionline A

Promovisan novi dres Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je danas nove dresove u kojima će igrači beogradskog tima nastupiti u nastavku sezone u Superligi Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde u šampionskim replikama dresa

Novi dres rađen je po uzoru na dres iz 1991. godine, u kojem su fudbaleri Crvene zvezde osvojili Kup evropskih šampiona. Promociji je između ostalih prisustvovao i nekadašnji prvi čovek Crvene zvezde Dragan Džajić.

Prisutnima se obratio i Slobodan Marović, jedini igrač iz šampionske generacije koji je sačuvao svoj originalni dres sa finalne utakmice Kupa šampiona protiv Marseja.

"Običaj je sada, a bio je i tada, da igrači nakon utakmice zamene dresove. Ja sam, međutim, još pred samu utakmicu razmišljao šta ću raditi ukoliko osvojimo pehar, i rešio sam da moj dres ne dam nikome", rekao je Marović.

On je potom svoj dres poklonio omladincu Veljku Simiću.

Direktor marketinga Delta sporta Nenad Marković naveo je da je novi dres identičan onom iz Barija iz 1991. godine.

"Dresovi su identični. Počevši od šara, preko kragne, grba... Sačinjen je od materijala koji zadržava vlagu, i omogućava igračima da duže ostanu sveži. Da su ga fudbaleri imali te 1991. godine, verovatno se ne bi bi igrali produžeci", rekao je Marković.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić je novi dres uručio kapitenu "crveno-belih" Pavlu Ninkovu. Kapiten Zvezde ga je ponosno obukao, izmamivši uzdahe svih prisutnih. Ubrzo je Ninkov pozvao i svoje drugove iz ekipe, pa je svaki igrač s netsrpljenjem pokušao što pre da dođe do svog dresa.

"Mnogo lepа dres", rekao je Kadu na srpskom, dok je oblačio dres.

Duško Tošić kaže da će igrači opravdati dres koji nose.

"Neka uradimo maker deset odsto onoga što je uradila generacija koja je nosila ovakve pruge", rekao je Tošić.

Humanitarni meč Olimpijakosa i Zvezde

 

Fudbaleri Crvene zvezde i grčkog Olimpijakosa odigraće u martu humanitarni meč na stadionu 'Karaiskaki' u Atini. Poznato je dva tima neguju odlične prijateljske i poslovne odnose, što je i dovelo do toga da prijateljskim duelom prikupe sredstava za pomoć siromašnim.

 

"Mi i Crvena zvezda negujemo sjajne, bliske odnose. Naši i njihovi navijači su takođe veliki prijatelji i svi se radujemo ovom sastanku. Duel će sigurno biti odigran na stadionu 'Karaiskaki', a više detalja biće poznato naknadno. Pored duela seniorskih timova, meč će odigrati i legende klubova. Susret je planiran za prikupljanje sredstava za pomoć siromašnima, kao i da ukažemo poštovanje igračima koji su verno služili crveno-belim bojama", saopštio je Olimpijakos.

POVEZANE VESTI

Petak 18.02.2011. 17:14
Italija Bari ooo Italija Bari Italija Bari ooo Italija Bari
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online