Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.02.2011.
10:43 >> 14:36h
Vestionline, Beta A

Adi želi da na leto ode iz Crvene zvezde

Odbrambeni fudbaler i reprezentativac Gane Li Adi rekao je da želi na leto da napusti beogradsku Crvenu zvezdu, a klub sa Marakane je sve demantovao.

Li Adi

"Razočaran sam. U junu sigurno idem iz Crvene zvezde. U velikom sam klubu, očekivanja su ogromna, mnogo se priča, a izostaju dela", izjavio je Adi za Sportski žurnal.

Fudbaler nije želeo da otkrije razloge svog nezadovoljstva, ali je kazao da nije zadovoljan ugovorom. Međutim, talentovani defanzivac ne može da pređe preko činjenice da mu je Zvezda onemogućila da se odazove pozivu selektora Gane Gorana Stevanovića za nedavni prijateljski meč protiv Togoa!

Zvezda demantovala

 

Izjavu sportskog direktora Ivana Adžića novinarima je preneo
portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

 

"Li Adi je stranac u Srbiji, a svaki stranac jednog trenutka želi da napusti Srbiju. Nama to nije čudno. Adi ima ugovor na još dve i po godine i nikada nam nije rekao da želi da ide. Ne znamo zašto je to pričao za medije", rekao je Nikolovski.

Gana je u tom meču, odigranom pre deset dana u belgijskom Antverpenu, slavila 4:1, a Stevanović, kojem je to bio debi na klupi "crnih zvezda", uredno je poslao poziv za Adija na adresu Crvene zvezde. Adi se u tom trenutku nalazio na pripremama, pa je od operativaca kluba zatražio da regulišu svu neophodnu dokumentaciju vezanu za pasoš i vize. Ljudi iz Zvezde, međutim, to nisu učinili.

"Profesionalac sam, izvršavaću obaveze. Hoću, međutim, da odem u junu", istakao je Adi.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić kazao je da je iznenađen Adijevim tvrdnjama.

"Video sam ga raspoloženog i veselog ovih dana. Ispoštovan je i nema nijedan razlog da bude nezadovoljan", naveo je Adžić.

Reprezentativac Gane je tokom zimskim priprema pružio nešto slabije partije nego što je to bio slučaj u jesenjem delu prvenstva.

"Adi se zaigra. Ima samo 20 godina. Kvalitetan je, reprezentativac, sa potencijalom da bude jedan od najboljihs štopera na svetu. Radićemo da bude što manje igrarija", rekao je nedavno trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Možda Adi i ode na leto?

 

Nije, međutim, isključeno da Adi na leto napusti "Marakanu" ukoliko neki klub pošalje dobru ponudu.

 

"I mi razmišljamo tržišno. Ako stigne dobra ponuda razmotrićemo je. Nadamo se samo da će ubuduće igračh prvo da se obrati klubu, a ne medijima ako ima neki problem", istakao je Marko Nikolovski i dodao da će u narednih nekoliko dana biti objavljeno da li će Li Adi biti kažnjen zbog kršenja klupskog pravilnika.

 

Adi je u Crvenu zvezdu došao letos iz ekipe Bekem Čelsi iz Gane, a za beogradski tim odigrao je 11 prvenstvenih utakmica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online