Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 14.02.2011.
18:23
Vestionline A

LŠ: Totenhem u Milanu, Valensija čeka Šalke

U utorak se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a na programu su prve dve utakmice osmine finala u kojima će Milan ugostiti ekipu Totenhema, dok je Valensija domaćin Šalkeu.

Menadžer Totenhema Hari Rednap izjavio je da najbolji igrač londonskog kluba Geret Bejl neće biti spreman za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Milana. Reprezentativac Velsa je već dve nedelje van terena, a Rednap smatra da neće biti u potpunosti spreman za meč sa Milanom.

"Geret je blizu potpunog oporavka. Međutim, mislim da neće biti spreman za meč Lige šampiona sa Milanom. Takođe, Piter Krauč ima problema sa leđima i on bi mogao da propusti taj duel", rekao je Rednap i dodao da će Holanđanin Rafael van der Vart biti spreman za meč u Italiji.

Meč između Milana i Totenhema biće odigran sutra od 20,45 časova na "San Siru".

Kao 'gost' u Španiji - Raul

A fudbaler Šalkea Raul Gonzales vratiće se sutra u Španiju prvi put od kada je napustio Real Madrid, a njegov tim će probati da odigra što bolje protiv
Valensije u osmini finala Lige šampiona.

"Mislim da imamo jako dobru šansu da se plasiramo u četvrtfinale. Pokazali smo u takmičenju po grupama za šta smo sposobni", rekao je Raul, koji je 25 puta igrao protiv Valensije i postigao 13 golova, uključujući i u finalu Lige šampiona 2000. godine.

Bivši centarfor španske reprezentacije osvojio je 15 trofeja za 18 sezona sa Real Madridom pre nego što je na kraju prošle sezone prvi put otišao u inostranstvo. Raul je do sada postigao 70 golova u evropskim utakmicama, po čemu je izjednačen sa Filipom Inzagijem iz Milana.

Šalke nikada nije izgubio na Mestalji, ali Valensija se nalazi u sjajnoj formi. španski klub pobedio je šest puta u poslednjih sedam utakmica i ovo mu je najbolji početak kalendarske godine još od sezone 1949/50.

Pobeda nad Atletiko Madridom od 2:1 u subotu donela je Valensiji treće mesto u prvenstvu. Napad bi trebalo da bude ojačan, pošto je u timu i Huanma Mata, koji je pauzirao nekoliko nedelja zbog povrede članka.

"Koncentrisani smo 100 odsto na Šalke. Mnogo ljudi je analiziralo šalke za nas, a mi želimo da ovo uzbuđenje, ovu strast za fudbalom prenesemo na utakmicu sutra, tako da svi možemo da uživamo. Vredno ćemo raditi, da bi naši navijači mogli da vide svoj tim kako dobro igra, ali i da bismo pojačali šanse u takmičenju", rekao je trener Unai Emeri.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online