Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.02.2011.
10:31
Vestionline A

Izrael - Srbija (sreda, 19:00 h)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Tel Avivu prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije Izraela, a meč počinje večeras od 19 časova.

Kapiten "orlova" u Izraelu - Miloš Krasić

U odsustvu Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i Nikole Žigića kapitensku traku poneće fudbaler Juventusa Miloš Krasić.


"Velika je čast biti kapiten selekcije Srbije i trudiću se da u ovoj ulozi budem uspešan kao i oni. Žao mi je što Stanković, Žigić i Vidić nisu sa nama, ali važnije je da budu u timu kada se bude igralo za bodove, u kvalifikacijama", rekao je Krasić.

Uprkos izostanku najiskusnijih, Krasića ne napušta optimizam po pitanju sutrašnjeg meča, ali i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojem "orlovi" nemaju baš prevelike šanse za plasman.

"Izrael ima kvalitetan tim, posebno su na domaćem terenu nezgodni i imaćemo dosta problema da ostvarimo cilj i pobedimo u Tel Avivu. Verujem u uspeh, kao što sam i dalje uveren da imamo kvalitet da zaigramo na EP. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo, ali imamo snage da se izdignemo iznad svega i vratimo se na pobednički put", dodao je Krasić.

Selektor Srbije Vladimir Petrović ocenio da je susret sa Izraelom odlična provera pred nastavak kvalifikacija za EP u Poljskoj i Austriji 2012. godine.

"Izraelci odlično igraju na domaćem terenu. Imaju veliku podršku publike i sigurno će nas napasti od prvog minuta", smatra Petrović.

Selektor "belih orlova" gledao je kvalifikacionu utakmicu između Izraela i Hrvatske, a na tom meču primetio je da protivnik njegovih izabranika "igra napadački na domaćem terenu".

U uvertiri ovog susreta, od 15 časova na istom stadionu odigraće i mlade selekcije Izraela i Srbije.

Vidić ne igra u Izraelu posle dogovora Fergusona i FSS?

 

Fudbaler i srpski reprezentativac Mančester junajteda Nemanja Vidić propušta večerašnju prijateljsku utakmicu sa Izraelom posle dogovora čelnika kluba sa "Old traforda" i rukovodstva FSS, prenose britanski mediji.

 

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon želeo je da Vidić predvodi "orlove" na meču sa Izraelom. Međutim, menadžer Junajteda Aleks Ferguson uspeo je da ubedi čelnike svog kluba da izdejstvuju od Pižona i FSS, da Vidić ne igra u Tel Avivu, jer želi da srpski fudbaler u potpunosti bude spreman za meč 27. kola Premijer lige sa Mančester sitijem.

 

Petrović je ranije izjavio da ne računa na Vidića zbog povrede butnog mišića, ali britanski mediji navode da se radi o dogovoru čelnika FSS i Mančester junajteda.

 

Klub sa "Old traforda" ima problema sa povredama odbrambenih igrača, pošto su van terena Rio Ferdinand, Džoni Evans i Kris Smoling.

 

Junajted se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 54 boda, dok je Siti treći sa pet bodova manje. Utakmica između Junajteda i Sitija biće odigrana u subotu od 13,45 časova na stadionu "Old Traford".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online