Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.01.2011.
11:46
Vestionline A

Prosinečki sprema iznenađenja

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki sprema iznenađenja u timu "crveno-belih", prenosi "Sportski žurnal".

Zvezda će se za nastavak sezone u domaćem šampionatu sprema u Turskoj, a strateg "crveno-belih" je najavio da će biti promena u odnosu na jesenji deo sezone, jer su se pojedini igrači već nametnuli.

Robert Prosinečki i Vladan Lukić su zadovoljni tokom priprema

"Ništa nije završeno, sigurno da još dosta toga treba da uradimo. Potrebno je još mnogo toga da uradimo da bismo dostigli fizičku spremu za takmičarske utakmice. Ipak, zadovoljan sam radom u Budvi, momci su sve odradili pošteno i korektno. Zadovoljan sam, dakle, angažmanom, manje-više i igrom u sve tri utakmice. Ujedno i sa novim igračima… Prošli smo možda najteži deo, trku, posle ova dva dana u Beogradu, nastavljamo dalje u Turskoj, gde nas čeka pet utakmica. Tamo ćemo uraditi ono što sam zamislio za drugi deo prvenstva", rekao je Prosinečki.

Ekipi se priključio Uroš Ćosić, koji će igrati na poziciji štopera.

"Uroš je ponikao u Zvezdi, drago mi je što se vratio, imaće sigurno priliku da pokaže da li je štoper koji nam je nedostajao. Ima kvalitet, dobiće priliku da ga demonstrira kroz pet prijateljskih mečeva, kao i da uđe u ritam. U jednom trenutku, sigurno, želeo sam Marija Božića, jer se radio o veoma kvalitetnom veznom igraču. Zašto se nije ostvarilo, znate koga bi trebalo da pitate. Međutim, vezni igrači koje imam su kvalitetni, može dosta da se uradi sa njima, samo je potreban rad. Verujem da će sve biti u redu", naveo je trener Zvezde i dodao:

"Imamo i Mijailovića iz našeg omladinskog pogona, koji je kroz utakmice pokazao da na njega može da se računa. Isto važi i za oba Srnića. To je velika stvar za Zvezdu, što ima tri igrača iz mlađih selekcija na koje računam. Tokom drugog dela sezone, sigurno, imaće svoju minutažu".

Crvena zvezda je u Crnoj Gori insistirala na pas igri i da se ne brza u završnici.

"Upravo smo to radili kroz te tri utakmice, za početak bilo je korektno. Protiv Sutjeske i Grblja je bilo na nivou koji sam želeo, da se dominira, igra visoko gore, napada i kad se pruži šansa da se ide u završnicu. Ne razmišljam, naravno, da igramo samo okolo do besvesti, nego kad se pruži prilika da se ide na gol. Moja vizija je da dominiramo, a to se postiže držanjem lopte u posedu. Kroz treninge, sve što radimo insistiram na tome. Na dobrom smo putu, pogotovo me je oduševilo prvo poluvreme protiv Grblja. Bilo je fenomenalno, osim poslednjih osam minuta, tokom kojih smo izgubili koncentraciju i primili gol. Jer, dolazili smo kroz pas igru u situacije da dajemo golove", istakao je Prosinečki.

On je naveo da će na mečevima u Turskoj igrati sa kombinovanim timom.

"Kako je već 2. februara, predviđen meč sa 'B' timom Šahtjora, igraće dve ekipe po 45 minuta. Posle toga ću već razmišljati o 14-15 igrača koji će odigrati ostale mečeve. Da se razumemo, svi koji budu otišli u Tursku imaće šansu, međutim, imam određenu viziju. Postoje nova imena u odnosu na jesen. Verovatno ih ne očekujete, jer možda nisu bili u kombinaciji, niti su igrali, ali su pokazali da mogu. Darko Lazović ima odlične kvalitete, probudio se, dobro radi i pokazao da je da se na njega može da računa", naveo je trener Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde imaće 'generalnu probu' pred početak prolećne polusezone sa banjalučkim Borcem. Jesenji prvak Premijerlige BiH gostovaće u Beogradu 21. februara. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online