Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 29.01.2011.
18:33 >> 20:57h
Vestionline A

Moreira napustio pripreme Partizana

Fudbaler Partizana Almami Moreira napustio je danas pripreme "crno-belih" u turskoj Antaliji, prenosi "Mondo".

Idem! - Almami Moreira, kratko i jasno

Partizan je sinoć doputovao na pripreme u Antaliju za nastavak sezone u domaćem šampionatu, a Moreira je tokom dana napustio trening kamp beogradskog kluba. Mondo prenosi da su ga na ulazu u hotel sreli ljudi iz Partizana i pitali ga gde će, a on im je kratko odgovorio: "Idem".

Fudbaler Partizana je sinoć navodno rekao da je dobio ponudu da pređe u neki drugi klub, ali nije želeo da navede ime ekipe. On je poručio da želi da napusti Partizan, ali su čelnici "crno-beli" poručili Moreiri da mora da ostane na pripremama u Turskoj. Predstavnici Partizana su saopštili Moreiri da poruči rukovodstvu tog zainteresovanog kluba da dođe u Antaliju na pregovore.

Međutim, posle prepodnevnog treninga i ručka Moreira se spakovao i otišao iz hotela.

Stanojević razočaran

Trener Partizana Aleksandar
Stanojević rekao je da je strašno razočaran samovoljnim napuštanjem kluba Almamija Moreire, ali je istakao da crno-beli mogu bez bilo koga.

 

"Strašno sam razočaran, jer sam imao dogovor sa Moreirom da ostane ako ne nađe klub do početka priprema. Očekivao sam da će, kao veliki partizanovac i ljubimac navijača, poštovati dogovor, a ne da
nas ostavi na cedilu. Sada smo dovedeni u nezgodnu situaciju, ali Partizan može bez svakoga, pa i Moreire", preneo je klupski sajt trenerove reči.

Koordinator za sportska pitanja Albert Nađ rekao je da su svi u klubu razočarani i da se Moreira "postavio iznad Partizana".

"Napustio je pripreme, a nikoga o tome nije obavestio, ni u Beogradu, ni ovde. To je nezapamćen čin. Igrači, a i svi mi, strašno smo razočarani. čini mi se, a i svima ostalima, da se postavio iznad kluba, a niko nije iznad Partizana. Sve je moglo da se reši razgovorom. Uprava i trener Aleksandar Stanojević će se dogovoriti šta će se dešavati dalje. Ne znamo gde je otišao", rekao je Nađ.

On je ponovio da Moreira ima ugovor s Partizanom do juna 2012. godine.

"Partizan je ozbiljan klub, a na osnovu ovog čina svako sutra može da se spakuje i ode. Ako je želeo da ide trebalo je to tako da kaže", dodao je Nađ.

Moreira (32) je član Partizana od 2007. godine, a za "crno-bele" je odigrao 173 utakmice i postigao 33 gola.

POVEZANE VESTI

Subota 29.01.2011. 19:37
Bata Stojkovic: Javi Djuri nek' blokira aerodrum...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online