Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.01.2011.
22:26
Vestionline A

Ronaldinjo potpisuje za Gremio

Brazilski fudbaler Ronaldinjo treba da potpiše ugovor sa Gremijom, prenosi današnja "Gazeta delo sport".

Vratio se u matični klub - Ronaldinjo

Ronaldinjo bi se tako vratio u klub u kojem je 1998. godine počeo veliku karijeru. Njegov agent i brat, Roberto de Asis, nije želeo da precizira detalje ugovora sa Gremiom, ali je potvrdio da će se Ronaldinjo vratitu u matični klub.

Na taj način propale su šanse da premijerligaš Blekburn angažuje Brazilca, kome je bio spreman da ponudi 6,2 miliona funti za dvogodišnji ugovor.

Ronaldinjov ugovor sa Milanom ističe je u junu, ali su čelnici "roso-nera" izgleda odlučili da mu dozvole da napusti klub u zimskom prelaznom roku.

Prema njegovim rečima, jedini problem oko transfera pravio je njegov sadašnji klub Milan, koji je tražio previsoko obeštećenje.

"Da se samo ja pitam, već bih nosio dres Gremija, makar i zarađivao manje novca. Problem je u obeštećenju koje traži Milan, jer još niko nije ponudio dovoljno novca", kazao je juče Ronaldinjo.

Ronaldinjo je iz Gremija prešao u redove Pari Sen Žermena 2001. godine, odakle je 2003. potpisao za Barselonu. U dresu Katalonaca doživeo je zvezdane trenutke, osvojivši dve Primere (2005, 2006) i Ligu šampiona 2006. godine. Iste godine proglašen je najboljim svetskim igračem.

Sa Brazilom bio je svetski šampion u Južnoj Koreji i Japanu 2002. godine.

Novi trener Flamenga ne želi "Ramba" Petkovića

 

Novi trener Flamenga Luksemburgo zahvalio se 39-godišnjem Dejanu Rambu Petkoviću na saradnji i  poručio mu je da je slobodan u izboru novog kluba. Srbin ima još godinu dana ugovora sa crveno-crnima iz Rija De Žaneira, ali je pitanje da li će posle svega odlučiti da bude van ekipe čekajući da mu profi ugovor istekne.

 

Petković je drugi put zaigrao za Flamengo 2009. godine i to na neverovatan način, pošto je zajedno sa Adrijanom, činio tandem koji je klubu doneo titulu prvaka Brazila, a na 52 utakmice od tada, u Brazilu popularni "Pet" postigao je 13 golova.

 

Narednih dana biće poznato na koji način će Petković prihvatiti odluku da nije poželjan u Flamengu i da li će možda odlučiti da završi karijeru, a tada bi mu verovatno bila otvorena vrata Crvene zvezde, u kojoj bi mogao da dobije funkciju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online