Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 19.12.2010.
10:56
Vestionline A

Zvezda će igrati agresivno i napadački

Novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Robert Prosinečki izjavio je da je veliki optimista pred početak rada u svom bivšem klubu i da mu je najveća želja da sa "crveno-belima" napravi pomak koji dolikuje renomeo najtrofejnijeg srpskog tima.

Robert misli da Zvezda ima dobar tim

Prosinečki se vratio u Beograd posle jednonedeljnog boravka u Zagrebu gde se sastao sa jednim kondicionim trenerom iz Španije, kojeg mu je preporučio trener Barselone i njegov prijatelj Pep Gvardiola. Ideja je da taj kondicioni trener provede nekoliko meseci u Zvezdi i nametne način rada koji će posle toga preuzeti novi stručnjaci. Prosinečki kaže da će imena saradnika otkriti u utorak.

"U utorak ću saopštiti imena nekih saradnika, a do 5. januara stručni štab mora da bude kompletiran. Mogu da kažem da se radi o ljudima u koje imam veliko poverenje što je i najbitnije, imamo slična razmišljanja. U pitanju su bivši igrači, što je takođe bitno, jer znaju kako je to biti na terenu i šta sve treba ispraviti", rekao je Prosinečki na gostovanju na "SOS" kanalu.

Kada su u pitanju dva najnovija pojačanja Zvezde, Evander i Borha, Prosinečki kaže da ima samo pozitivne impresije posle prvih kontakata sa njima.

"U pitanju su dva vrhunska igrača. Bili su u dobrim klubovima, imaju kontinuitet i očekujemo puno od njih. Naravno uticaće i to kako se na početku snaći u novoj sredini, ali ja ne brinem. Bolje sam upoznao Borhu, jer sam bio tu kada je došao da potpiše ugovor. Bio sam sa njim na ručku i uvideo da je čovek pravi profesionalac koji je došao da beleži uspeh sa novim klubom. Evandera manje poznajem, ali sam gledao dosta materijala o njemu i takođe se vidi da poseduje veliki kvalitet", rekao je Prosinečki i prokomentarisao mogućnost da u Zvezdu stigne igrač Šerifa, Srbin Aleksandar Volkov.

"Za Volkova smo zainteresovani. Radi se o hitrom, žestokom momku koji ima jako dobru levicu. Ali, problem je nastao u vezi sa obeštećenjem...videćemo kako će se to razvijati, pregovori traju".

"Bez obzira na to da li će još neko doći ili ne, mislim da Zvezda ima dobar, kvalitetan tim. Ponavljam, gledao sam puno materijala i ako budemo uspeli da igramo agresivno, napadački, dominantno, sa što više poseda lopte, smatram da će rezultati sigurno doći. Meni je fizičika spremnost igrača najvažnija i na tom planu sam već obavio težak posao", dodao je Prosinečki i dodao da je veoma zadovoljan prijemom u Beogradu i da jedva čeka da se vidi sa dragim ljudima koje do sada nije imao priliku da vidi.

On je dodao da na njega neće uticati menadžeri, već da će igrati onaj ko to zaslužuje.

Prosinečki će u Beogradu i na "Marakani" provesti par dana, a potom će iduće nedelje s porodicom otputovati na zimovanje u Austriju.

On će privremeno biti smešten u jednom luksuznom hotelu u Novom Beogradu, a kada se završe pripreme na korišćenje će dobiti kuću u elitnom i mirnom delu Beograda.  

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.12.2010. 12:29
Prosle nedelje je Hrvatski jutarnji list napisao:Robi,pazi se u upravi navijaca ima clanova crvenih beretki.Pa nismo mi divljaci kao Hrvati sam dokaz da Prosinecki bude trener govori sve,za nas je rat zavrsen,a za njih jos verovatno traje,pa buse gume i kamenuju Srpske autobuse,i oni hoce u EU,neznam da li ova Evropa podstice nacionalizam?Voleva bih da je obrnuto!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online