Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.11.2009.
01:55
Vestionline A

LŠ: Ronaldo na terenu, Milan dočekuje Olimpik

U sredu će biti odigrani mečevi 5. kola fudbalske Lige šampiona po grupama A, B, C i D.

Lider Grupe A, ekipa Bordoa dočekuje ekipu Juventusa, a obe ekipe su na pragu plasmana u narednu rundu, jer trećeplasirani Bajern ima samo četiri boda i potrebne su mu dve pobede uz činjenicu da "stara dama" u istom periodu ne zabeleži trijumf. Bavarci će na "Alinac Areni" dočekati izraelski Makabi koji do sada nije uspeo da osvoji ni jedan bod.

Tim trenera Luisa van Gala koji će najverovatnije prepustiti klupu nekom drugom već u zimskom prelaznom roku, držaće 'fige' francuskoj ekipi, jer u slučaju da Juventus slavi u Bordou, Bajern će se oprostiti od druge faze elitnog takmičenja.
 

CSKA našeg Miloša Krasića mora da ide na pobedu protiv Volfsburga, jer će u suprotnom izgubiti sve šanse da se nađe među "16 odabranih". Moskovljani su vezali dve dobre utakmice, 3:3 u Mančesteru i pobedu nad gradskim rivalom Spartakom 3:2, čime su velikog protivnika izbacili iz trke za titulu. Sa druge strane, gost bi bili zadovoljni i jednim bodom. U prvom susretu dve ekipe slavio je Volfsburg sa 3:1, kada je heroj bio Grafite koji je postigao het-trik. Posle tog poraza, tadašnji trener Moskovljana Huande Ramos dobio je otkaz.

U istoj, Grupi B, Mančester Junajted Nemanje Vidića dočekuje ekipu Bešiktaša koja je do sada osvojila samo bod.

Najuzbudljivije deluje rasplet u grupi C, jer sva četiri kluba imaju šanse da prođu u narednu fazu. Derbi večeri igraće se na "San Siru", gde Milan dočekuje Olimpik iz Marseja rešen da pobedom odagna sve dileme uoči poslednjeg kola. Tim sa "Veldroma" u poslednjem meču je savladao Cirih sa 6:1, što mu je dodatno diglo samopouzdanje.

U drugom meču ove grupe Real će predvođen oporavljenim Kristijanom Ronaldom dočekati Cirih, kojeg je na gostovanju savladao sa 2:5. Portugalac je zbog povrede članka propustio čak deset prehtodnih mečeva "kraljevskog" kluba.

"Zahvalio bih navijačima na podršci. Bili su uz mene dok sam bio povređen. Sada definitivno mogu da kažem da ću se vrlo brzo vratiti na teren i da ću biti spreman za derbi protiv Barselone", poručio je Kristijano Ronaldo, koji je ove sezone odigrao dve utakmice u Ligi šampiona i postigao četiri gola.

Porto i Čelsi su još ranije obezbedili plasman u narednu rundu, a u sredu će se boriti za prvu poziciju u grupi D. Čelsi je u prvom ovogodišnjem susretu trijumfovao na Stamford Bridžu pogotkom Nikolasa Anelke.

APOEL će u Nikoziji dočekati madridski Atletiko, a njihov međusobni duel razrešiće koja ekipa će kao trećeplasirana u Ligu Evrope.

Grupa A
Bajern Minhen - Makabi Haifa 20,45
Bordo - Juventus 20,45

Tabela: Bordo 10 bodova, Juventus 8, Bajern 4, Makabi 0.

Grupa B
CSKA Moskva - Volfsburg 18,30
Mančester Junajted - Bešiktaš 20,45

Tabela: Mančester Junajted 10, Volfsburg 7, CSKA 4, Bešiktaš 1.

Grupa C
AC Milan - Olimpik Marsej 20,45
Real Madrid - Cirih 20,45

Tabela: AC Milan 7, Real Madrid 7, Olimpik (M) 6, Cirih 3.

Grupa D
APOEL - Atletiko Madrid 20,45
Porto - Čelsi 20,45

Tabela: Čelsi 10, Porto 9, Atletiko 2, APOEL 1.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online