Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.04.2018.
12:30
Vesti A

Bukvar izvinjenja

Čitači zvezda stalno daju nove smernice u ljudskom ponašanju koje je opravdano uticajem horoskopa. Tako su pokušali da objasne kako i na koji način se znakovi zodijaka izvinjavaju kad pogreše.

zastavki.com

Vatreni Ovan često zna da zaboravi ono što je rekao u afektu. Oni mogu da izvređaju u trenutku i brzo kreću dalje. Bikovi su poznati mirotvorci zodijaka i svađa im nije bliska. Ipak, kad eksplodiraju, umeju da budu neumoljivi. Izvinjenje mora da im se izvlači kleštima iz usta.

Pokajanje iz srca

Vodolije su šaljivdžije, a u šali umeju da preteraju. Izvinjavaju se na svoj veseli i neodoljivi način pa omekšaju srce strane koja je ljuta. Ponekad u vređanju surove, Ribe brzo shvate da su pogrešile. Dobra stvar je ta što se uvek iskreno iz srca pokaju.

Blizanci često umeju da budu nemarni prema tuđim osećanjima, oni lako kažu "oprosti", samo im treba vremena da shvate da su pogrešili.

Osećajni Rak ima usađen strah da će povrediti nečija osećanja. Ako se to dogodi, učiniće sve da bi što pre stigao na mirno tlo. Gordi Lavovi retko priznaju krivicu. Uvek misle da su u pravu čak iako znaju da greše. Svađa sa njima je burna. Kada se glave ohlade, ako vam Lav priđe i prvi započne razgovor znajte da vam tako iskazuje žaljenje.

Devica je poznata po kritikovanju, zato često može da uvredi nekog iz svoje okoline, a da to i ne primete. Kako uvek kontrolišu svoje emocije, tako znaju da upute najiskrenije izvinjenje. Osobe rođene u znaku Vage preziru svađe i zategnute odnose. Možda je to i jedan od razloga što im se retko dešava da upadnu u nevolje i da kasnije moraju da traže oproštaj.

Škorpija uglavnom izvinjenje doživljava kao poniženje. Može to da uradi tako što će preko noći ili za pet minuta da postane anđeo kako bi druga strana njenim umiljavanjem što pre zaboravila neprijatnost, a samim tim Škorpija ne mora da izusti te "bolne" reči. Nesmotren Strelac je poznat da funkcioniše po principu što na um, to na drum, pa ume da pogodi mesto gde najviše boli.

Pripadnik ovog znaka brzo će shvatiti u čemu je problem, pa će tražiti oproštaj svim srcem. Jarac kad nešto zabrlja, njegovo izvinjenje je jedva čujno. Najčešće se trudi da se iz neprijatnih situacija izvuče kupovanjem poklona tj. podmićivanjem.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Koliki ste snob?
ZVEZDE I MISTERIJE Koliko se palite na lovu?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online