Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.12.2017.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od od 18. do 24. decembra 2017. godine

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

LjUBAV: Pred vama je novo poznanstvo koje će vas uzdrmati iz korena. U pitanju je osoba sa kojom je veza neodrživa, ali to vama nije razlog da se ne upustite u avanturu.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za promene. Disciplinovano i na vreme obavljajte svoje obaveze, jedino ćete na taj način izbeći napete situacije koje vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

LjUBAV: Bezvoljni ste i okrenuti sebi pa zbog toga ne primećujete koliko se vaš partner trudi da vam se približi. Ne budite egoistični jer se njegovom strpljenju bliži kraj.

ZDRAVLjE: Osećate se bolesno jer ste depresivni.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Bavićete se novim načinima poslovanja i nalaziti zanimljive metode koje ćete obrađivati u toku rada. Poteškoće u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka.

LjUBAV: Ljubavna dešavanja se mogu pokrenuti preko prijatelja. U njihovom društvu možete sresti zanimljivu osobu, ili u jednom od njih prepoznati simpatije.

ZDRAVLjE: Problemi sa probavom.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Umor koji vas muči već izvesno vreme konačno uzima svoj danak. Sitne svakodnevne poslove obavljate sa duplo više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite do kraja nedelje sledi vam poslovni fijasko.

LjUBAV: Prepuštate voljenoj osobi da rešava probleme za koje vi mislite da nisu u vašoj moći. Skrivanje iza sopstvene nesposobnosti nije odraz nemoći već sebičluka.

ZDRAVLjE: Moguće su glavobolje.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše ubrzan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.

LjUBAV: Iako ćete uživati, obratite pažnju, previše pričate ili čak dosađujete drugima. Moguće su trzavice sa voljenom osobom jer ona ne uspeva da prati vaš tempo.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite pritisak.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite šefu. Ne možete biti pasivni ako želite preokret. Pravi je trenutak da preuzmete inicijativu i najavite razgovor kod direktora.

LjUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna, a koja vam svojim ponašanjem daje do znanja da je raspoložena za avanturu. Razmislite da li vam to treba.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije, pojačajte imunitet.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao odgovornije. Nije loše to što ste prilagodljivi, ali previše opušten odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno.

LjUBAV: Voljena osoba vas navodi da preispitate način funkcionisanja vaše veze. Iako vam se čini da je sve savršeno, kada bolje razmislite, savladala vas je dosada.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite krvnu sliku.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Komunikacija ove nedelje dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti dugotrajna.

LjUBAV: Odnos sa partnerom je na uzlaznoj putanji. Emocije su naglašene pa samo od vas zavisi hoćete li ovaj period iskoristiti i poboljšati odnose sa voljenom osobom.

ZDRAVLjE: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Pred vama je nedelja u kojoj ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat ovih frustracija je veliki umor kojim ćete dočekati sledeći vikend.

LjUBAV: Nezadovoljstvo voljene osobe vas može još više udaljiti od nje. Umesto da se povlačite, pređite u ofanzivu i rešavajte probleme u hodu.

ZDRAVLjE: Potreban vam je veći predah.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Stižu dani prepunjeni obavezama. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

LjUBAV: Naizgled je sve savršeno, međutim, nedostaje romantika koju ste imali na početku veze. Iako gajite lepe emocije, vaš partner nije u mogućnosti da primeti to.

ZDRAVLjE: Nesanica usled preterane napetosti.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Kolebate se u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate vremena za gubljenje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

LjUBAV: Ovih dana se odnos vas i vašeg partnera razvija u dobrom smeru. Provodite više vremena zajedno i obiđite neka mesta koja do sada niste bili u prilici da vidite.

ZDRAVLjE: Česte glavobolje.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Odlično ste organizovani pa će cela nedelja proteći bez većih problema na poslu. Zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

LjUBAV: Neprimerenim komentarima možete upropastiti prijatno druženje sa osobama koje su uložile mnogo truda da vam se približe. Pazite kome i šta pričate.

ZDRAVLjE: Problemi sa kičmom.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online