Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.12.2017.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od od 4. do 10. decembra 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Dobro ste raspoloženi, ali pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.

LjUBAV: Niste sigurni šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste prazni, pa vas iritiraju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.

ZDRAVLjE: Glavobolja..

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Bez obzira na to što ste odavno odlučili da se ne mešate u privatne probleme svojih saradnika, ganuće vas poverljiva ispovest saradnika koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv svoje volje bićete uključeni u rešavanje problema koji uopšte nije vaš.

LjUBAV: Usredsredili ste se na rešavanje jednog potpuno bezazlenog problema koji već neko vreme postoji u odnosu s partnerom. Prepustite njemu da se pobrine za to.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: U punoj ste kondiciji. Poslovi koji su iz nekih razloga tapkali u mestu, ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

LjUBAV: Mogući su planovi vezani za kraći put. Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.

ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Previše ste rasejani. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onoga što ste umislili.

LjUBAV: Krajem nedelje očekuje vas prijatan razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Nervoza.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Neprijatne vesti tokom nedelje mogu vam pomutiti koncepciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za nešto drugo što svakodnevno obavljate.

LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Pred vama su dani s velikom tenzijom i dinamikom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete upasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na pozitivne vesti i komunikaciju sa nekim u inostranstvu.

LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena nepoverenjem i ljubomorom, ovaj period može doneti razrešenje i olakšanje. Ne žurite u rasplet, sačekajte da se situacija namesti.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Veliki troškovi vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste sve dobro isplanirali, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u nedostatku novca koliko u vašim nerealno velikim potrošačkim apetitima.

LjUBAV: Želite promene, ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi, pa je pravo vreme da popričate.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pred vama je napeta nedelja. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

LjUBAV: Izvestan period ste proveli odvojeno od partnera, bilo da je to fizički ili mentalno. To je ostavilo posledice jer ne osećate bliskost koja vam je potrebna.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Previše se hvalite. To može biti iskorišćeno protiv vas, naročito ako budete otkrivali u čemu je tajna vašeg uspeha. Trenutno je najbolje da ćutite. Rad u grupi obavljaćete s velikim zadovoljstvom, neka vam ovih dana to bude dovoljno.

LjUBAV: Moguće su promene u vezi. Mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu usled straha od samoće upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema budućnost.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Pred vama su komplikacije zbog ugovora ili kupovine, kao i problemi na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani nisu povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

LjUBAV: Bliži se trenutak kad ćete svom partneru saopštiti sve što vam leži na srcu. Otvoren razgovor u neobaveznom ambijentu pomoći će da sačuvate vezu.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Nedelja počinje neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše profesionalne budućnosti, ovim preokretom postaje trenutno neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi.

LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće kad budete rešili poslovne probleme. Ne očekujte od partnera beskrajnu toleranciju i strpljenje.

ZDRAVLjE: Gastritis.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Nepoverljivi ste jer mislite da su svi protiv vas. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat promena koje se odvijaju unutar organizacije u kojoj ste angažovani.

LjUBAV: To što ste ranije doživeli nije razlog da svoju sadašnju vezu pretvarate u ruševinu. Mnoge Ribe će u ovom periodu započeti novu vezu.

ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online