Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.08.2017.
12:00
Vesti A

Niste njegov tip: Kakve žene ne privlače muške pripadnike zodijaka?

Često se piše o tome koji tip žene žele i preferiraju muški pripadnici zodijaka, kao i o tome šta nekog muškarca kod žene najviše privlači. Definitivno je da su to korisni saveti koji svakoj ženi mogu da pomognu utoliko da ih usmere na put kojim da krenu u potrazi za svojim princem na belom konju, i na koji znak zodijaka da obrate najviše pažnje.

pixabay.com

Međutim, šta onda kada vas neki muškarac privuče, a vi definitivno niste njegov tip? Pogledajte šta muškarci ne žele i uštedite sebi vreme i lišite se mogućnosti da budete razočarani.

Ovan

Ovan nikako ne želi ženu koja je previše energična. Takva žena bi se sa njime borila za prevlast u vezi, a on voli da ipak za sebe očuva poziciju lidera. Neće mu odgovarati ni žena koja je potpuno profesionalno ostvarena na način da zarađuje više od njega, jer bi tada svoju veličinu minimizirao, a to ne dozvoljava.

Bik

Bik neće biti sa ženom koja ne ume da bude fascinirana njime, koja mu se neće diviti. Ipak, bitno je napomenuti da to ne sme da bude žena bez stava i bez mišljenja. Takođe, žena koja emituje previše „veštačke ili nameštene“ lepote, za njena u potpunosti neće biti interesantna, ga tako neće ni privući.

Blizanci

Blizanci ne žele ženu koja je previše brbljiva, jer je suština u tome da on može da priča i za sebe i za nju. Brbljiva žena bi unutar veze dovodila samo do svađa i muški Blizanci to znaju. Oni ne žele ženu koja nije sposobna da se snađe u svakoj situaciji, da se prilagođava, ali i koja ne želi da putuje i da se druži.

Rak

Rak teži ka energičnoj ženi, koja bi ga motivisala na uspeh. Međutim, s druge strane, ona ne sme biti pre energična, jer će je protumačiti kao napadnu i agresivnu. Ona nikako ne sme biti „lepotica iz solarijuma“, jer je to tip lepote koju on ne ceni. Ne sme se oblačiti previše provokativno i emitovati „trash“ energiju.

Lav

Lav ne želi ženu koja će mu nametati svoje mišljenje, ali ni onu koja će ga kritikovati. On je u svojim očima najbolji i to niko ne sme čak ni pokušati da promeni. On neće ženu koja nije atraktivna, a pogotovu ne onu koja ne vodi računa o svom telu, o svojoj kosi, i sl. Gojazne dame tu nemaju nikakve šanse.

Devica

Device teže ženi koja je superiorna i samo takva ih zanima. Nikako osrednja, prosečna. Teško će biti sa ženom koja radi posao, bez ambicije da postane šefica. Takođe, žena koja je bez energije, i nezanimljiva, teško da će mu privući pažnu. Tip domaćice, sasvim sigurno nije nešto što ga privlači i čemu teži.

Vaga

Vaga nikako neće želeti ženu koja ne ume fino da se izražava, a ponajmanje onu koja je „ćutljiva“. Teško da će ga fascinirati žena koja se razume samo u jednu oblast u kojoj imače i radi. Fizički, ne bi trebala da prenaglašava atribute, sve i da ih poseduje, jer on sa svojom izabranicom želi da učestvuje u društvenom životu.

Škorpija

Škorpija ima duži spisak toga što ne želi, nego ono što želi kod žene. On ne želi ženu koja nije ektremno atraktivna, koja nije lepo skockana. Njemu svi moraju zavideti na izboru partnerke. Takođe, on neće pristati sa na vezu sa „mutavom“ ženom, ali ta ista žena ne bi trebala naročito da mu protivreči.

Strelac

Strelčevi ne žele ženu koja je neobrazovana i koja nema svoj posao. Ne mora biti nužno karijerista, ali mora da se bori za sebe. On neće biti sa ženom koja je previše napadna, a možda čak ni sa onom koja prva njemu priđe. Strelcu će jako smetati ako ta žena vodi bogat društveni život mimo njega, pa čak i sa drugaricama.

Jarac

Jarac ne želi ženu koja prati sve modne trendove ovog sveta, čita modne časopise, a novac besumučno troši na kojekakve „krpice“. Atraktivnost žene mu nije od presudnog značaja, pa one najatraktivnije moguće, čak mogu stvoriti neku vrstu nervoze kod Jarca, odnosno skoro da su nepoželjne kao partnerke.

Vodolija

Vodolija će glavom bez obzira pobeći od žene koja je preterano energična, a tu svoju moć „crpi“ iz sopstvene samostalnosti, dobrog posla i karijere. On ne želi ženu koja previše priča, jer će ga svojom pričom uglavnom uznemiravati. Ako ona nema dovoljno razumevanja za mir i duhovnost, nema ni velike šanse.

Ribe

Ribama je prevashodno važno da u prvi plan svima mogu da istaknu atraktivnost svoje partnerke. Ako žena nije posvećena svom izgledu, kod njega nema šanse. Žena koja je nezaposlena i koja ne radi na sopstvenoj samostalnosti, takođe mu nije interesantna, kao ni ona koja ima preširok krug prijatelja.

                        Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Cipelarnik po meri zvezda
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online