Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.06.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Zbog čega plačete - evo šta vaš znak dovodi do suza!

Svi su skloni da ponekada zaplaču. Veliko je pitanje koliko je neko podložan tome i koliko tužan mora biti da bi se suze pojavile. Ako posmatramo suze kao odgovor na nemoć da se nešto uradi, onda bismo došli do zaključka da se plakati možda i ne mora toliko često. Međutim, neki horoskopski znakovi su daleko podložniji plakanju od drugih.

pixabay.com
 

Ovan

Ovan plače gotovo isključivo kada oseti nanetu nepravdu, a posebno onda kada ta nepravda prati i nemogućnost da sebi ili nekome ko je ugrožen pomogne. U osnovi, sve dok drži kontrolu situacije u svojim rukama neće zaplakati, a tek onda kada shvati da je nešto izvan njegove moći zapravo zaplače.

Bik

Bik će najčešće zaplakati kada se seti neke bivše ljubavi koja je ostala neralizovana, nedorečena ili je za njega predstavljala bolno razočaranje. Ovakva bolna sećanja najlakše kod Bika stvore emocije koje akumuliraju, ali naposletku, u jednom trenutku ne mogu više da izdrže i zuapravo pribegavaju suzama.

Blizanci

Blizanci smatraju da svet funkcioniše po principu želja, pa da oni moraju, mogu i trebaju da dobiju baš ono što požele. Međutim, pošto to nije uvek tako, onda kada se dogodi da ih neka situacija natera da to shvate, mogu zaplakati i to snažno. Takođe ih na suze teraju sve neidealnosti i nepravde koje ih pogode.

Rak

Rak je duboko emotivan znak, pa se za njih može reći da su "laki na suzama". Često će zaplakati na nepravdu, na bolne gubitke, makar oni ne bili lične prirode, ali i na sve situacije koje nisu dobre, pravedne, a ne mogu se promeniti. Rak lako biva emotivno pogođen, a svoj stres oslobađa kroz suze.

Lav

Lavovi retko plaču, pa je potrebna da se dogodi baš neka velika tragedija da bi oni upotrebili suze kao sredstvo za oslobađanje od velike količine stresa. U tom pogledu, pogađa ih nemoć njima dragih osoba, bolesti, razne nesreće. Možda zvuči čudno, ali kada se njima dešavaju iste stvari, teško da će zaplakati.

Devica

Device su užasno sujetne i kada im neko dokaže da nisu bile u pravu ili im na neki drugi način povredi ego, mogu zaplakati. U osnovi, oni su emotivna bića, ali pokušavaju svima da se predstave kao snažne ličnosti, zbog čega suze nisu njihov manir. Do suza će ih dovesti i nemoć i loše stanje kod bliskih osoba.

Vaga

Vage se nikako ne mogu osloboditi stresa onda kada se dogodi da nešto ne mogu da promene u ljubavi. Posebno su plačljivi kada shvate da ih je voljena osoba lagala ili prevarila. Suze im na oči može naterati i nepravda najrazličitije vrste, pa su u globalu skloni da plaču kada je neko njihov bližnji u teškoj situaciji.

Škorpija

Škorpije nisu naročitno podložni da negativni strest i tugu rešavaju suzama. Međutim, nasuprot tome, može im se dogoditi da plaču na srećnim događajima. Kada se dešavaju venčanja, rođenja i slično. Suze nisu manir Škorpije i ona smatra to odrazom slabosti, pa čak i kada zaplače, potrudiće se se to ne vidi.

Strelac

Strelčevi mogu zaplakati kada se nađu u bezizlaznoj situaciji materijalne prirode. Onda kada su učinili sve da novac zarade, imaju, ali se to nije dogodilo. Takođe, njihova emotivna strana, koju često neće da otkrivaju govori da se lako rastuže, i mogu zaplakati, onda kada vide neimaštinu kod drugih ljudi.

Jarac

Jarčevi mogu da plaču onda kada im se na porodičnom planu dešava nešto loše. Prevashodno kada unutar porodice postoji neki zdravstveni problem ili slično, ali sve nesuglasice, svađe i loši odnosi unutar čak i šire porodice, za njih mogu biti „okidač za suze“. Mogu zaplakati i kada se sete svoje rane mladosti.

Vodolija

Vodolija može da plače za sve i svašta. Generalno, u pitanju je najplačljiviji znak od svih, a često može da se dogodi da plače i bez nekog preterano jakog razloga. Pogađa ih mnogo sitnica unutar emotivne veze, a najviše izneverena očeivanja. Takođe ih pogađaju sve situacije kada im neko ne ispuni dato obećanje.

Ribe

Ribe neće moći bez suza da prevaziđu stres koji bi mogao da se tiče nekih emotivnih situacija sa partnerom, mada će to biti poslednja opcija. Ma koliko se predstavljale kao snažne ličnosti, Ribe nikako neće moći, a da ne zaplaču, kada se pred njima dešava nepravda, nesreća, tragedija ili druge loše situacije.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi, čuvari uspomena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online