Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.05.2017.
12:30
Vestionline A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 27. maja do 2. juna 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Nedelja počinje promenama na profesionalnom planu, ako se budete ponašali sujetno i tvrdoglavo, propustićete priliku da napredujete. Očekuju vas teškoće sa službenim licima koja mogu vašu nepopustljivost kazneno da sankcionišu.

LjUBAV: Dugotrajni pritisak kojim ste opterećivali svoju voljenu osobu prešao vam je u naviku. Poslednji je trenutak da popustite. Druga strana je na izmaku strpljenja.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: U nedelji koja sledi, moraćete se za svaki dinar posebno pomučiti. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima.

LjUBAV: Partner izlazi iz teškog perioda i otvoreno iskazuje zahvalnost za pažnju kojom ste ga obasipali. Ne dozvolite da vas ponese iluzija da su svi problemi iza vas.

ZDRAVLjE: Pripazite se infekcija.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

LjUBAV: Dobra komunikacija sa ljudima na radnom mestu. Odlazak na posao donosiće vam više uzbuđenja nego ranije. Neka vas ne ponese ta atmosfera.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Ove nedelje postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

LjUBAV: Mogli biste preterati u zahtevima prema partneru što može prouzrokovati zahlađenje odnosa. Ne pritiskajte ga, budite sigurni da mu je u ovom periodu teško.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa romantikom.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, ova nedelja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

LjUBAV: Sredinom nedelje moguć susret sa osobom slobodnih shvatanja. Privlači vas izazov, ipak budite obazrivi, jer pokušaj tajne veze može završiti skandalom.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa leđima.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Napetost se nastavlja i možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

LjUBAV: Vreme je za zabave, provode i izlaske. Uspostavićete nove veze i osvežiti postojeće. Raspoloženje raste, ipak, ne dramite ako voljena osoba to ne može da prati.

ZDRAVLjE: Puni ste toksina, regulišite ishranu.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Pred vama je nedelja u kojoj ćete vredno raditi. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati što može biti vezano za vaš ljubavni život.

LjUBAV: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema svom partneru pa to može postati veoma opterećujuće za njega. Druga strana vašu brižnost može tumačiti kao opsesivnost.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite hormone.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Ako ste u začetku novog projekta, ovaj period vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama kočili realizaciju, sada konačno pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

LjUBAV: Napeta atmosfera na ljubavnom planu. Sredinom nedelje bezazleno ćaskanje može preći u žestoku raspravu ukoliko od svog partnera budete očekivali posebnu pažnju.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa sinusima.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Zahvaljujući svojoj ambicioznosti, ove nedelje ćete dosta putovati ali ne mnogo daleko od mesta gde radite. Niz sastanaka i razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč rezultiraće, krajem nedelje, uspešan kraj pregovora i potpisivanje važnog ugovora.

LjUBAV: Nestabilno raspoloženje koje vas je ponelo preti da pomuti odnose koje ste jedva doveli u red. Partner ne razume vaše ideje u ovom periodu. Moguća je kriza u vezi.

ZDRAVLjE: Bolovi u grlu.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ovo će biti vaša nedelja. Bićete uspešni i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Sasvim drugačije nego u minulom periodu, budite spremni i otvoreni za niz novih projekata kao i mogućnost ostvarivanja potpuno novog kontakta.

LjUBAV: Ako ste još sami, obratite pažnju na jednu od osoba sa kojom poslovno sarađujete. Moguće da je njena prividna nezainteresovanost upravo znak tajne simpatije.

ZDRAVLjE: Problemi sa stomakom.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas će se tražiti da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, što je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Ovog puta dobitak može biti veliki.

LjUBAV: Samopouzdanje vam je u porastu. U ljubavi možete postići sve što poželite, ali pripazite da vas to ne ponese, jer je povoljan period kratkotrajan.

ZDRAVLjE: Prolazna malaksalost.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme.

LjUBAV: U život vam se vraća osoba sa kojom ste nekad proveli divne trenutke. Možete se razočarati ukoliko poverujete da se prošlost može vratiti. Prijateljstvo je jedina opcija.

ZDRAVLjE: Ubrzajte metabolizam laganom ishranom.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online