Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Dokaz prave ljubavi! Šta horoskopski znaci očekuju od partnera?

Vizije ljubavi često umeju da se razlikuju, pa dvoje različitih ljudi, koji su rođeni u različitim znacima od partnera mogu očekivati sasvim suprotnu stvar. Međutim, šta onda kada počnemo da se pitamo da li nas partner zaista voli, odnosno da li je ljubav prava? Evo odgovora na pitanje šta koji horoskopski znak potajno očekuje kao potez partnera koji bi mu jasno dokazao da je voljen.

freevector.com
 

Ovan

Ovnovi očekuju vernost i lojalnost. Lojalnost im je izuzetno važna, kao i privrženost. Ovnu ljubav ne možete pokazati odmah i sad, već je to proces koji traje dosta dugo. Međutim, jednom kada se Ovan uveri u to da je voljen, definitivno neće više sebi postavljati to pitanje. Ovan želi da partner pokaže i poverenje.

Bik

Bik ni sam (uglavnom) ne zna, šta bi to partner trebao da učini, kako bi mu dokazao ljubav. Konastantna pažnja može biti super, ali u tome ne sme da se pretera, jer će Bik poverovati da ga opsesivno volite, odnosno da je ljubav koju emitujete nekako "nezdrava". Bik želi stalne, ali umerene dokaze ljubavi.

Blizanci

Blizanci žele da idete za njima 24/7 i da vičete "volim te". Ako biste to mogli da činite na sav glas, u javnosti, da svi čuju, to bi bilo TOP. Blizanci će imati taj momenat javnog u svom merenju količine ljubavi, pa biste to morali da uzmete za parametar, jer je bitno da svima priznate da volite Blizance.

Rak

Rak - a jaoj! Kod njih sve može da bude dokaz ljubavi, a i ne mora ništa! Oni posle prvog seksa počinju da bivaju ubeđeni da je partner ludo zaljubljen u njih. Onda, nakon toga, vremenom, njihovi apetiti rastu, pa će biti potrebno da im konstantno dokazujete svoju ljubav, uvodeći neke novine, kroz romantiku i sl.

Lav

Lav definitivno može da ne haje za time da li ćemu neko de facto dokazivati ljubav. Njemu su važni njegovi intimni osećaji da li je voljen ili ne, a potezi u realnosti u smislu nekih minimalnih, trenutnih, dešavanja, ne mogu poboljšati utisak voljenosti, već trud mora da bude hrnoničan i bez oscilacija.

Devica

Device su pre, pre, ali zaista pre-komplikovane! U tom smislu, one ni same ne znaju šta žele od partnera. Dogodiće se nekada da partner i potrefi ono što oni žele, ali ni to, po nepisanom pravilu, ne mora da ih zadovolji. Pažnja im je jako važna i lojalnost partnera, takođe im je dokaz pomoć u teškim situacijama.

Vaga

Vagama nikada neće biti dovoljno dokazivanja ljubavi. One to vole da upražnjavaju kao neku vrstu hobija, pa se može reći da od partnera zahtevaju hroničan trud. Prvi put kada partner prestane da bude nežan i prestane da im bude posvećen, Vaga će apsolutno "istripovati" da se ljubav ekspresno ugasila!

Škorpija

Škorpiji ljubav možete dokazati na više načina. Pre svega trebate da joj budete verni, odani i poslušni. (Sve ono što ona vama nije). Ne bi bilo zgoreg da ljubav dokažete i na način što ćete joj ispunjavati njene perverzne fantazije u seksu, kakve samo ona može smisliti. I na kraju, morate da joj kupujete poklone.

Strelac

Strelčevi su u ovom pogledu "laki za održavanje", pa definitivno ne može da se kaže da je neki preterani problem da se njima dokaže ljubav. Međutim, sve u svemu, ako želite da vaš Strelac zaista veruje da ga volite, morate biti jako spontani i napraviti neka posebna iznenađenja koja će za njega biti neočekivana.

Jarac

Jarcu se i ljubav dokazuje na tradiocionalan način. Naprosto, put do njegovog srca, vodi preko stomaka. Ako imate dobre kulinarske sposobnosti, gledajte da nahranite svog Jarca i videćete kako će vas voleti. Takođe, možete mu pokloniti nešto "za kuću" ili zajedno sa njime krečiti, pomagati mu u svemu u kući.

Vodolija

Vodolijama je najveći stah to da se nalaze u vezi u kojoj nisi voljeni. Zato oni veoma često žele dokaz ljubavi uvek i na svakom koraku. Pokone vole, a posebno one male vrednosti, kroz koje se vidi da ste mislili na njih i "potrefili im ukus". Nežnosti uvek mora biti, a dokaz ljubavi je i jako druga predigra.

Ribe

Ribama ljubav mora da se dokazuje veoma često i definitivno će želeti konstantnu pažnju. Kako biste im dokazali ljubav u potpunosti, bilo bi neophodno da im pomognete u nekom teškom trenutku ili da jednostavno učinite nešto što je izvan svih očekivanja. Takođe, ako nešto "pretrpite" zbog njih, uverićete ih u ljubav.

                                         Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Strelac, tolerantni partner
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online