Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.03.2017.
10:11
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 18. do 24. marta 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Predstojeći period je obeležen velikim stresom i nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od sredine nedelje možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

LjUBAV: Nezadovoljstvo koje vas muči ovih dana nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.

ZDRAVLjE: Gastritis.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Puni ste optimizma i elana, ali postoji opasnost da izgubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije će biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju mogu odbaciti.

LjUBAV: U poslednje vreme ste bili udaljeni od partnera. Zbog toga sada, kada ste u prilici da obnovite i osvežite vezu, budite spremni na dodatni trud.

ZDRAVLjE: Ne precenjujte svoju kičmu.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Loša komunikacija na poslu obeležiće ovu nedelju. Sve što ste zamislili, a što je realno izvodljivo, ovih dana biće realizovano. Ipak, da biste to ostvarili, potrebno je da uložite maksimalan napor kako biste izbegli gluve telefone i pogrešna tumačenja.

LjUBAV: Pomešali ste šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste prazni, pa vas tenziraju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.

ZDRAVLjE: Problemi s varenjem.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Pored redovnih, ovih dana vas očekuju i dodatni troškovi što će vas potpuno izbaciti iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malim prihodima već u vašem preteranom trošenju.

LjUBAV: Priliv energije vas čini prijemčivim za nova poznanstva. Dobro raspoloženje može rezultirati otpočinjanjem tajne veze koja, dugoročno, može prerasti u veliku ljubav.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate. Da biste to izbegli, budite oprezni i obratite pažnju na sve što radite.

LjUBAV: Sviđa vam se osoba koja nije dostupna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Imate šansu da dovršite sve što ste u proteklom periodu preskočili. Može vas zbuniti lakoća kojom ćete sve privesti kraju. Ne preispitujte se zbog čega je to tako, već bez oklevanja prionite na posao jer ćete na još jednu ovakvu priliku dugo čekati.

LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati razlaz. Izbegavajte diskusije.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Iako odavno znate da nije mudro mešati se u privatne probleme svojih saradnika, neobična situacija u kojoj je jedan od njih učiniće da pregazite svoje principe i preduzmete konkretne korake. To je u redu ako ne očekujete nagradu i veliku zahvalnost za to.

LjUBAV: U mislima ste konstantno u budućnosti. Planovi i želje koji su glavna odlika vašeg znaka ovih dana mogu biti moćno oružje protiv vas jer ne sagledavate sadašnjost.

ZDRAVLjE: Problemi sa zglobovima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Velika napetost od početka nedelje. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nejasna. Smišljate način kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne razmišljajte o takvom bežanju.

LjUBAV: Krajem nedelje očekuje vas prijatan razgovor s osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Kvalitetna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Nervoza.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Ukoliko se bavite javnim poslom, pred vama su intenzivna dešavanja na poslovnom i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.

LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena spletkama i ucenama ljudi koji vas okružuju, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani su povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja novih projekata jer ne možete preceniti svoje kapacitete.

LjUBAV: Želite promene, ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner nema strpljenja za vašu neodlučnost, pa je najbolje da ga ovih dana ne dovodite u iskušenje da ode.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Vratite se u realnost, uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete s velikim zadovoljstvom tako da je uspeh potpuno izvestan. Pripazite na finansije, očekuju vas troškovi.

LjUBAV: Ono što ste ranije doživeli nije razlog da sada to unosite u odnose s ljudima koji s tim nemaju veze. Mnogi od vas će u ovom periodu obnoviti svoju staru vezu.

ZDRAVLjE: Kontrolišite štitastu žlezdu.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu na poslu osetiti povećan pritisak, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ponuda braka. Slobodni mogu doći u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema budućnost.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online