Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.02.2017.
07:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 25. februara do 3. marta 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Konačno možete malo da predahnete. Tempo posla se uklapa s vašom formom koja je na silaznoj putanji. Dobra okolnost je što ste uspeli da uskladite svoje kapacitete sa onim što se od vas očekuje, pa malo zabušavanje neće izazvati nikakav problem.

LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Neki Ovnovi će biti u iskušenju da se upuste u vezu koja nema budućnost.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Preuzmite inicijativu i sprovedite u delo svoju zamisao koja vam se već dugo vrzma u glavi. Napravite plan nedeljnog rada i sprovedite ga u praksi. Rezultati vaših inovacija će biti vidljivi pre nego što očekujete. Verujte u sebe i isplatiće vam se.

LjUBAV: Neko vreme ste bili mentalno udaljeni od partnera. Ta udaljenost je ostavila posledice, sada vam treba dodatni trud da odnose vratite na mesto gde treba da budu.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Bez obzira na upornost i strpljenje, ove nedelje možete doći u iskušenje da odustanete od svega na čemu ste radili. U trenutku kad budete pomislili da je gotovo, stići će finansijski podsticaj i sva muka će biti zaboravljena.

LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.

ZDRAVLjE: Gastritis.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Smirite impulsivnost i ne izlažite se nikakvom riziku. Na vreme pripremite rezervni plan šta ćete uraditi ukoliko vaša zamisao ne bude sprovedena u delo. Teško prihvatate poraz, ali gore od toga je ukoliko vam se to desi neočekivano. Napravite strategiju.

LjUBAV: U naletu strasti možete pomisliti da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Takvo raspoloženje može rezultirati krahom ukoliko silom pokušate da promenite nešto.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Okolnosti postaju nepovoljne za vas. Pozitivan ishod je moguć uz veliku borbu i ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu osetiti jak pritisak na poslu, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

LjUBAV: Ne znate šta želite. Kad ste u vezi, želite da ste slobodni, a kad ste sami, nedostaje vam druga polovina. Dok ne budete sigurni, ništa ne preduzimajte.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Pritisak popušta, pa je pravo vreme da deo odgovornosti ustupite drugim ljudima. Vreme je da poberete plodove svoga rada tako što ćete sa zadovoljstvom posmatrati saradnike kako rade dok vi uživate u zasluženom, ali kratkom predahu.

LjUBAV: To što mislite da vas druga strana ne razume nije razlog da unapred odustajete. Kao što ona vas ne razume, tako možda ni vi ne znate šta, u stvari, ona želi.

ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: U narednom periodu dočekaće vas nevolje na poslu ukoliko ste u ovaj period ušli nepripremljeni. Za početak, ne preduzimajte ništa. Dajte sebi vremena da se priviknete na okolnosti i sagledate realne mogućnosti koje su pred vama.

LjUBAV: Vaša nervoza i nestrpljivost smetaju partneru. Dobro bi bilo da potpuno odustanete od organizacije nekih druženja i na taj način prepustite inicijativu.

ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Čini se da ništa ne ide u vašu korist. Poslovi za koje ste mislili da su sigurni ovih dana se komplikuju. Zbunjeni ste okolnostima, dešavaju se stvari koje niste mogli ni sanjate. Ne paničite, kriza je kratkotrajna, ubrzo će vam biti jasno zašto je tako moralo.

LjUBAV: Privlači vas neko ko nije za vas. Iako vam se čini da je to sudbinski spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Odlično vreme za sabiranje svega urađenog i otpočinjanja novog posla. Ukoliko niste u prilici da promenite firmu ili profesionalni smer, male promene u okviru radnog mesta učiniće da se osećate vredno i zadovoljno, čak i ako to u ovom trenutku deluje lažno.

LjUBAV: Može vam se učiniti da zaljubljenost popušta. Ne sudite na brzinu jer to što su emocije splasle ne znači da su nestale, već da ulazite u novu fazu koja vodi u pravu ljubav.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Tokom ove nedelje izbegavajte blisku saradnju sa mlađim ženskim osobama. Može vam se desiti da u važnom trenutku jedna od njih učini nešto zbog čega ćete se pokajati što ste joj verovali. Da biste to izbegli, držite se po strani i gledajte svoja posla.

LjUBAV: Očekuje vas interesantan razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Nervoza.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Od vas se očekuje da promenite način rada. Da biste to sproveli, morate da povučete nekoliko koraka za koje ste oduvek mislili da nisu pošteni. Ne mučite sebe teškim mislima, ako nikoga direktno ne ugrožavate, ne kolebajte se i učinite to odmah.

LjUBAV: Potrebne su vam promene, ali nemate volje da pokrenete tu temu. Partner oseća da se nešto dešava, ali isto kao i vi, čeka da se sve od sebe reši. Preuzmite inicijativu.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Svi planovi za ovu nedelju mogu biti dovedeni u pitanje zbog neočekivanih troškova. Ako mudro pristupite problemu, možete izbeći bespotrebno nerviranje i gubljenje energije koja će vam već krajem nedelje biti potrebna. Ne upadajte u paniku.

LjUBAV: Nezadovoljstvo materijalnom situacijom projektujete na emotivne odnose. Budite pažljivi, ništa nije zagarantovano, pa tako ni partnerovo prisustvo u vašem životu.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online