Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.02.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Stil je njihovo drugo ime - ova tri znaka su modni "frikovi"

Sigurno ste mnogo puta imali prilike da upoznate osobu koja je apsolutno fascinirana modom, koja prati sve modne trendove, a koja je spremna i da iste tendove diktira svojim oblačenjem. Oni sasvim sigurno znaju gde je šta najnovije izašlo, gde šta trendi ima da se kupi, i koje boje će ovog proleća biti "in"! Oni su spremni na sve, samo da bi bili u apsolutnom modnom trendu, pa se zadužuju na rezličite načine, ako nemaju sredstava da kupe onaj komad garderobe koji su poželeli, pa koriste čekove, markice, kreditne kartice, a umeju i da pazare "na recku"! Sve to nije bitno, bitno je samo to da budu obučeni po poslednjoj modi. Evo ko su oni:

pixabay.com
 

Blizanci

Blizanci ne moraju striktno da robuju modnim trendovima. Budući da su kreativci, oni mogu imati neki svoj cilj i pravac putem koga će se kretati u modnom svetu, ali su se našli na ovoj listi, prevashodno zbog "potrošačkog momenta". Oni su naprosto spremni da potroše i čitavo bogatstvo, samo ako im se neki komad garderobe dopadne na način da ga žele imati. U svakom smislu, oni se zadužuju, samo da bi neke svoje želje realizovali. Njima je "užasno bitno" da budu u trendu i da pronađu neke inovativne načine da se razlikuju od drugih. Dobra garderoba im daje i sampouzdanje koje nekada kod njih može biti poljuljano.

Devica

Device bi zapravo, da nije ispoštovan hronološki redosled Astro znakova, trebali da se nađu kao apsolutni broj jedan na ovoj listi. Kada se sve realno sagleda, oduzme i sabere, ova tema njima maksimalno okupira život i dovodi do različitih posledica. Od finansijskih, do možda i nervnih, jer zaista počnu da bivaju frustrirani, ukoliko sve svoje želje i ciljeve u tom smeru ne mogu da realizuju. Oni su po prirodi velike estete i osim na modu, oni mogu mnogo novca da troše i na uređenje doma. Ipak, moda im je ljubav broj jedan i rade vredno da bi sve ono što žele sebi obezbedile. Njihov stil ide od urabanog do elegantnog, a neretko imaju nekoliko vrsti garerobe u svom ormanu, od one za svaki dan (koja takođe mora biti vrh) preko sportske garderobe, sve do garderobe za izlaske i ekstremno svečane prilike. Ukoliko imate komšinicu koja vrhunski sređena, tip-top, sa odličnom garderobom, frizurom i šminkom izlazi da baci smeće - ona je gotovo sasvim sigurno rođena u znaku Device.

Škorpija

Škorpija manje ili više spada u vrstu ljudi koja može da ima sumanute ideje, poteze, pa i hobije. Da li će se ona modom baviti na neki sumanut način, poput hobija ili će biti nekako konstantno upućena na trošenje i trošenje, to je veliko pitanje, ali će Škorpija uvek biti tip-top sređena i uvek će želeti da se uz toj garderobi oseća dobro. Ona može slediti i neke alternativne pravce kada je moda u pitanju, ali u globalu, nikada neće dozvoliti sebi da bude obučena prosečno ili da preterano dugo nosi jedan te isti komad garderobe. Svakodnevnica je Škorpiji jako bitna, i ona svaki dan posmatra kao svečani, pa je generalno uvek raspoložena da eksperimentiše i uvek želi da bude jako dobro sređena. Ona veruje da se nikada ne zna kada će je neko bitan ugledati, a uvek želi da impresionira sve oko sebe, pa je moda samo jedno od sredstava, kojima to postiže.

                                     Tekst napisala. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Neosvojive dame zodijaka!
ZVEZDE I MISTERIJE Škorpija ubija pogledom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online