Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.02.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Numerološko značenje dana venčanja!

Princip svih stvari je monada, ili jedinica iz ove Monade proizilazi neodređena dijada, dvojstva ili dvojka i služi monadi svom uzroku.Kao materijalna podloga iz neodređene Dijade proizilaze svi numerološki brojevi, iz brojeva tačke, iz tačaka linije, iz linije površine, iz povrsine čvrsta i osetljiva tela čiji su elementi VATRA,VODA,ZEMLJA,VAZDUH. Svi ovi elementi među sobom se menjaju i u potpunosti prelaze jedan u drugi. Sastavljeni su da bi stvorili jedan živi kosmos, razuman, sferičan,u čijem sredistu se nalazi Zemlja, koja je i sama sferična i svuda naseljena. Sve nastaje iz neminovnosti broja JEDAN osnovnog broja našeg stvoritelja i postojanja u beskrajnom univerzumu.

Datum venčanja po numerologiji se izračunava prostim sabiranjem brojeva i svođenjem na jednocifren broj.

Dakle, ako ste rešili da se venčate  1. 5. 2017, venčaćete se u datumu čiji je broj 7.

Obrazloženje: 1+5+2+0+1+7 = 16 * 1+6 = 7

pixabay.com
Tekst potpisa

VENČANJE U DATUMU BROJA 1

Parovi koji su venčani ili izaberu ovaj datum za to predodređeni su da ostvare uspešan i kreativan brak, pun ljubavi i poštovanja. Ovim brojem vlada Sunce, što potvrđuje značaj onog što je za ovaj brak već i kazano.Izbor ovog datuma tipičan je za one koji su se dugo zabavljali i koji su jedno drugom poveravali svoja osećanja. Brak će sigurno biti krunisan dobrim vibracijama, i dobrim međusobnim odnosima kao i sa decom.Vođa u ovom braku biće osoba sa jačim ličnim brojem.

VENČANJE U DATUMU BROJA 2

Parovi koji su sklopili partnerstvo u datumu ovog broja imacć ili su imali skromnu svadbenu ceremoniju u krugu najuže porodice i prijatelja. Mesec koji vlada ovim brojem spaja najcešće osobe koje teže porodičnom životu sa puno dece. U ovom broju takođe se sklapaju brakovi između osoba koje su bile udate ili oženjene sa ili bez dece. Da bi uspela ovakva bračna zajednica najvažnije je da supružnici  sve svoje probleme rešavaju sami bez uplitanja osoba sa strane što može biti velika smetnja za njih. Emotivna zrelost je najvažnija za uspeh brak u datumu broja dva.

VENČANJE U DATUMU BROJA 3

Ove osobe se najlakše mogu prepoznati. Otkriću vam tajnu... Njihove ceremonije su najglumoroznije najveće i najlepše. U ovom broju najčešće se sklapaju brakovi iz interesa, međutim planeta Jupiter koja vlada ovim brojem to vešto skriva iza zida lažnih emocija i osećanja. Bračna zajednica broja tri trajaće onoliko dok interesne sfere supružnika ne budu u potpunosti zadovoljne, a onda dolazi do raskida braka u kome na žalost nikada nije ni bilo prave ljubavi.

VENČANJE U DATUMU BROJA 4

Parovi koji su venčani u ovom datumu broja 4 predodređeni su na vernost do groba. Njihovi životi su sudbinski spojeni sa zadatkom da nastave porodično ime preko dece, kojoj će pružiti dobro obrazovanje kao i solidnu materijalnu osnovu za udoban život. Planeta Saturn vlada ovim brojem, a znamo da ona traži veliku ozbiljnost i odgovornost i predan rad tokom celog života.

VENČANJE U DATUMU BROJA 5

Partneri koji izaberu datum u ovom broju unaperd su spremni za dobru komunikaciju sa svojim supružnikom. Za ovu vezu najvažnije je da se bore protiv dosade i poodične monotonije. Partneri spojeni ovim datumom će to osećati samim tim brak će obilovati čestim putovanjima i pomenama mesta stanovanja. Planeta Merkur vlada ovim brojem što znači da je ovaj brak najcešće sklopljen između vrlo mladih osoba avanturističkog duha. Ono što je specificno za ovaj par neće se previše emotivno vezivati jedni za druge iako mogu živeti u skladu.

VENČANJE U DATUMU BROJA 6

Oni koji izaberu datum u broju šest dobili su blagoslov od svoje planete Venere koja vlada ovim brojem za buduću bračnu zajednicu. Ljubav, nežnost, razumevanje su obeležje ovih brakova  mada to ne znači da nekad neće biti nesporazuma. Svi koji su venčani u ovom broju moraće neprastano da se trude da sačuvaju stabilnost svoje veze jer njihov životni moto je da imaju uspešan brak. Deca su jako važna osobama ovog broja i oni će se trudii da im naprave udoban i kvalitetan život.

VENČANJE U DATUMU BROJA 7

Parovi koji izaberu datum ovog broja moraju biti spremni  na mnoge kompromise u zajedničkom životu isto tako ovo je broj iznenadno prekinutih zakazanih venčanja zbog loše procene suprotnog pola. Međutim nije sve tako crno u broju sedam venčavaju se i parovi između kojih mogu vladati velike strasti i iskrene emocije. Ovim brojem vlada planeta Uran koja spaja osobe različitog porekla vere i nacionalnosti. Datum ovog broja zahteva od supružnika međusobno razumevanje toleranciju i duhovnu slobodu.

VENČANJE U DATUMU BROJA 8

Supružnici koji izaberu datum ovog broja ostvariće veoma stabilnu i srećnu porodičnu zajednicu. Ovi partneri se jako dobro razumeju pa kod njih ne može doći do nikakvih neprijatnih iznenađenja. Svojom dobrom intuicijom već tokom prvog susreta znali su da su stvoreni jedno za drugo. Ovo je broj intelektualnih brakova gde će uvek jedan partner biti spreman da se žrtvuje za karijeru onog drugog i gde će bez pogovora nositi teret porodice na svojim plećima. Broj osam je najidealnji za sklapanje brakova jer u njemu vlada savršena harmonija u svim aspektima zajedničkog života. Idealan broj za idealne ljude.

VENČANJE U DATUMU BROJA 9

Planeta Neptun vlada brojem devet a znamo da je ona vezana za mnoge tajne i neobična dešavanja. Zato nije ni čudo što su brakovi sklopljeni u ovom broju najčešće anonimni ili pod čudnim okonostima.Takođe u ovom broju ima puno osoba koje su odbegle od svojih porodica da bi bile uz voljenu osobu. Partneri venčani u ovom broju su u čvrstoj duhovnoj vezi bili ono toga svesni ili ne. Njihova veza je sudbinska pokrivena velikim emocijama i najčešće traje do kraja njihovih života.


                                        Tekst napisala. Astrolog. Vesna Bošnjak © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Master broj
ZVEZDE I MISTERIJE Svadba po meri zvezda
ZVEZDE I MISTERIJE Godina žrtvovanja ili dobitaka
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online