Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.01.2017.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 21. do 27. januara 2017. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, za početak, preispitajte sebe.

LjUBAV: Iskoristite ovaj period i popravite odnose sa voljenom osobom. U prilici ste da nedavno narušene odnose izgladite i vezu, za koju ste mislili da je gotova, osvežite.

ZDRAVLjE: Pazite kičmu.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Situaciju na poslu će se popraviti. Iako ste svesni težine finansijske situacije, to ne treba da vas spreči da upotrebite svu svoju poslovnu upornost i energiju utrošite na kreativan način.

LjUBAV: Ne tako davno bili ste zadovoljni kad ste partneru dali do znanja šta vam smeta. Situacija može da se preokrene ukoliko nastavite da ga pritiskate.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Na pomolu su problemi sa kolegama, pokušajte da ih rešite na diplomatski način. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

LjUBAV: Razmišljate da prekinete vezu koja postaje dosadna. Kolotečina u koju ste zapali nije trajnog karaktera, ubrzo vam predstoje intrigantne promene.

ZDRAVLjE: Proverite pritisak.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Na posao nosite privatne probleme, pa zbog toga ne uviđate moguće komplikacije koje mogu nastati u vašem radu. Trgnite se na vreme, vaši pretpostavljeni nemaju neograničeno strpljenje. Ako se sad dodatno potrudite, slede vam poslovni uspesi.

LjUBAV: Možete uživati u platonskoj ljubavi sa osobom koja se nalazi daleko od vas, a sa kojom kontakt održavate putem telefonskih poruka i elektronske pošte.

ZDRAVLjE: Pripazite bubrege.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Promenljivo raspoloženje će vas mučiti samo početkom nedelje. Već od sredine očekuju vas aktivnosti koje će vas svojom dinamikom uvući seriju uspešnih poteza čija će krajnja posledica biti napredak u poslu, ali i na finansijskom planu.

LjUBAV: Čini vam se da su se svi urotili protiv vas, izostala je podrška na koju ste računali, i ne preostaje vam ništa drugo nego da odustanete dok je vreme.

ZDRAVLjE: Nesanica.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Početkom nedelje odložite sve obaveze koje možete jer vas tek od sredine nedelje očekuju povoljniji dani i porast energije. Naglašena napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje se otvoreno izjašnjavaju da su na suprotnoj strani.

LjUBAV: Ako ste u dugoj vezi, na pragu ste velike promene kojom se jedna važna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja, problemi će potrajati još neko vreme.

ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: U narednom periodu započećete veoma ambiciozni plan od koga očekujete veću novčanu korist. Moguće je partnerstvo s uticajnom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste, nekada davno, mnogo naučili. Za mlađe je moguća ponuda posla.

LjUBAV: Ranije vam je prijalo, ali sada ljubomorno i posesivno ponašanje voljene osobe uništava ostatke ljubavi koju ste mislili da će večno trajati. Odustanite od te veze.

ZDRAVLjE: Moguće su aritmije.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Imate priliku da vam se ovih dana ukaže šansa da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji je u povoju. Ako se koncentrišete i krenete u projekat temeljno i organizovano, rezultati će dugoročno biti jako isplativi.

LjUBAV: Nemate razumevanje za nestrpljivost i svadljivost vašeg partnera pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

ZDRAVLjE: Prolazna depresija.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Očekujte trenutke uspeha i radosti. S druge strane, možete doći u konflikt sa službenim licima. Takođe, u narednom periodu vas očekuje spoznaja jedne činjenice koja vam može sve promeniti.

LjUBAV: Početkom nedelje možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti romantičnu avanturu. Ukoliko obuzdate svoju nestrpljivost, veza bi se mogla ostvariti.

ZDRAVLjE: Nervoza.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Pred vama je finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim odsustvom i poslovnim angažovanjem zapostavili.

LjUBAV: Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je kontakt sa osobom koja je nekada igrala važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Dobra prilika da se opustite.

ZDRAVLjE: Malaksalost.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Preračunali ste svoje materijalne mogućnosti. Od ponedeljka vam sledi neprijatno iznenađenje zbog koga ćete do kraja nedelje morati da izdvojite veću svotu novca kako bi premostili novonastale probleme. Previd koji ste napravili dragocena je lekcija za period koji dolazi.

LjUBAV: Na raspoloženje utiče napeta atmosfera u kući. Zanemarujete da je vaše sitne laži uzrok problema, budite iskreniji i preokrenite situaciju u svoju korist.

ZDRAVLjE: Proverite vid.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: U izgledu je dobra poslovna ponuda koju ste želeli, ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite dobru poziciju.

LjUBAV: Ne samo što emocije krijete od voljene osobe, već nju držite na neobično velikoj distanci. To nije put kojim se ostvaruje kvalitetna veza koju sa tom osobom želite.

ZDRAVLjE: Moguće su alergije.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online