Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.12.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Koliki ste h8er? Koliko ste sposobni da istinski mrzite?

Mržnja je osećaj koji svakako nije poželjan. Mržnja u dužem smislu može da donese mnogo toga lošeg i naprosto, mržnjom ne bi trebalo da se rukovodite, posebno ako za to nema neke osnove, odnosno preke potrebe. Iza mržnje se često kriju neke skrivene namere, da se osobi ili predmetu mržnje nanese neko zlo, ali u globalu, postoji i "benigna" mržnja, koja u svojoj pozadini ne krije nikakve namere. Horoskopski znaci su u različitoj meri podložni mržnji.

Neki manje, neki više. Neki su sposobni da se tom uticaju odupru, a neki naprosto, jednom kada podlegnu tom uticaju, nikako ne mogu da se istom odupru. Evo kratke analize koja će vam dati uvid u to ko iz vaše okoline može da vas istinski mrzi.

pixabay.com
 

Ovan

Ovan je previše siguran u sebe da bi se bavio mržnjom neke druge osobe, bar ne u nekom dugoročnom smislu. Oni su jednostavno preokupirani sobom i sopstvenim životom. Mržnju prema nekome mogu osetiti i gajiti, samo onda kada je sasvim osnovana, ali i tada generalno ta mržnja traje samo kratko.

Bik

Bikovi mogu biti podložni uticaju mržnje koja povremeno može da predstavlja sastavni deo njihovog života. Oni mrze globalno, i retko je fokus njihove mržnje stavljen na samo jednu osobu. Ponajmanje će postati progonitelji u mržnji, ili spletkaroši, ali isto tako, mogu sebe distancirati od osobe koju ne vole.

Blizanci

Blizancima će se razne teorije zavere uvek pojavljivati u životu, pa oni uglavnom mrze onda kada nemaju nikakvo drugo rešenje. Ako Blizanci usmere svoju mržnju ka nekome, to može biti osećaj koji jako teško prolazi. Podložni su tom uticaju, i kako vreme odmiče, mogu tonuti sve dublje i dublje u porive mržnje.

Rak

Rakovi su veliki zanesenjaci u pozitivnom smislu i u njihovom srcu uglavnom nema mesta za mržnju. Za mržnjom mogu da posegnu onda kada se dogodi da neko nanese zlo njima dragim osobama. Uglavnom je to impulsivna reakcija kod njih, koja ne krije neku pozadinu ili zadnje namere, ali može da se dugo održi.

Lav

Lav projektuje previše sigurnosti i previše samostalnosti da bi bio sklon da postane mrzitelj. U osnovi, on sve posmatra "sa visine", ali to nije mržnja kao mržnja, nego nešto što se više može nazvati stil ponašanja ili čak životni stil. Mržnju uglavnom mogu gajiti prema nelojalnoj, odnosno privilegovanoj konkurenciji.

Devica

Device imaju sklonosti da mrze, pogotovu ukoliko im ta neka osoba počne da "nabija komplekse". Ako je neko lepši, bolji, uspešniji ili pedantniji od njih samih, a za to sve dobije pohvale ili priznanje, mržnja će se kod Device javiti kao impulsivna reakcija. Nije im strano da se zbog mržnje pozabave spletkaranjem.

Vaga

Vaga i njena nestalnost, može da dovede do nesigurnosti. Iz takve nesigurnosti može se javiti mržnja prema osobi koja im nesigurnost uliva. Najpre će početi da određenu osobu ignorišu, a odmah zatim će se distancirati od iste. Mogu širiti glasine, pokušavajući da osobu koju mrze diskredituju u poslu ili društvu.

Škorpija

Škorpije spadaju u znak koji ima dovoljno samopozdanja, ali isto tako, oni vole da budu jedinstveni. Mržnju mogu da gaje prema svakome ko se usudi da njihovu jedinstvenost i posebnost naruši. Takođe, predmet njihove mržnje može postati svako ko im na neki način ugrozi poslovanje, profit ili egzistenciju.

Strelac

Strelčevi nisu mrzitelji u osnovi, ali mogu za mržnjom posegnuti na kraće momente. To je osećanje koje će ih nevoljno obuzeti, kao impuls koga ne mogu da se otrgnu, bar ne odmah. Međutim, već u nekom narednom momentu sve može da bude dobro i da se stanje popravi, te da shvate da mržnja nema svrhu.

Jarac

Jarčevi mogu da budu jako veliki mrzitelji i da gaje mržnju prema mnogima u svojoj okolini, ili da bukvalno i doslovce i ne znaju šta je to mržnja. Zato je važno da oni nikada ne dođu do momenta koji bi kod njih podstakao da se mržnja javi. Najbolje je da se udalje od osoba koje im u startu nikako ne prijaju.

Vodolija

Vodolije su jako veliki naivci, da bi umeli da gaje mržnju. Oni to uglavnom rade u samoodbrani, pa će početi da mrze osobu koja ih iz nekog razloga ugrožava, a u poziciji je da to čini - na primer nadređenu osobu. Ta mržnja će ipak biti u blagoj i dosta nespretnoj formi, jer Vodolije su stvorene za ljubav.

Ribe

Ribe mogu da budu najuspešniji hejteri od svih. Njihova mržnja može ići do krajnjih granica, pa im ni spletke neće biti nešto što im je sasvim strano. Fokus njihove pažnje na osobu koja mrzi, može dovesti do različitih loših ishoda po tu osobu, a u globalu, pri svemu tome mogu biti i jako maštoviti i dosetljivi.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online