Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.12.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Ceca Ražnatović - kratka horoskop analiza

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je 14. 6. 1973. u 16.00 časova u Prokuplju. Ceca je rođena u znaku Blizanaca sa podznakom u Škorpiji i mesecom u Strelcu. Ona je jedna izuzetno hrabra dama, koja korača krupnim koracima kroz život, suočavajući se sa svim nevoljama na krajnje direktan način, bez imalo straha i dvoumljenja.

Z. K. Munja
Ceca Ražnatović

Ona je ogroman borac, koji nikada neće posustati da se bori za svoje bolje sutra, ali i za bolje sutra svojih bližnjih. Porodica je pravo utočište za nju, donosi joj spokoj i smiraj, i energiju da izdrži i u trenutcima kada joj je najteže. Iako je njen životni put više nalik na scenario najgledanijeg filma holivudske produkcije, niko neće uspeti da primeti posledicu takvih turbulentnih stanja u njenom ponašanju. Ona je uvek prisutna u javnosti sa osmehom na licu. Kada plače, ona to uradi u tišini, ali brzo obriše suze i krene dalje u nove životne pobede

Talenat koji je dobila po natalu (rođenjem), je maksimalno razvijala i uobličila na način da je danas potpuno jedinstven i prepoznatljiv. Mnoge njene mlađe koleginice pokušavaju da svojim pevanjem podsećaju na nju, čak se to tumači kao neka posebna prednost, ali retko koja uspe u tome, jer je konstalacija planeta koju ima Ceca veoma jedinstvena.

Na njenom putu razvoja talenta, događalo se mnogo toga što ju je veoma često sputavalo, ali naprosto sve njene životne loše situacije, kasnije su se ispostavile kao veliki plus za njenu karijeru. Na kraju svega što se dešavalo Ceca je danas jedna od najvećih, ako ne i najveća zvezda na ovim prostorima i mnogo je teško skinuti je sa trona.

Blizanac u znaku joj je podario jedinstveni talenat, Škorpija iz podznaka joj je dala sposobnost da sve što treba izdrži, dok je Strelac bio zadužen za upornost. Upravo Strelac u poziciji meseca donosi joj sposobnost pribranosti, ali i ignorisanja napada koji i dan danas dolaze na njenu adresu. Poznata je po tome da je potpuno stabilna i da retko kada i retko šta demantuje, jer ona zna da je u njenom slučaju pravda spora, ali dostižna.

2016. godina je Cecu vratila u sam zenit popularnosti. Naredna godina će taj trend održati. Posebno lepo stanje u aspektima Cecu očekuje samim početkom njene nove solarne godine unutar 2017. godine. Dakle, Jun mesec joj donosi poslovni uspeh, a moguće je da ćemo baš tada imati prilike da ponovo uživamo u jednom od njenih spektakularnih koncerata. Kada je reč o njenom emotivnom životu, proleće 2017. može da joj donese jedno novo poznanstvo, koje može da se pretvori u emotivnu vezu koja će joj prijati. U globalu, ona će se potruditi da i tu vezu sačuva od očiju javnosti, ali će ipak javnost uspeti da sazna neke male, ali ipak "pikantne" detalje o njenoj novoj emotivnoj vezi.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kakva ste zavodnica?
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online