Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.11.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 26. novembra do 2. decembra 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Na ovom polju vas već dugo muči nestabilna atmosferu u kojoj je mali povod potreban, pa da od sitnice nastane katastrofa. Da biste se ove nedelje sačuvali od trzavica, potrebno je da strogo vodite računa šta i kome pričate.

LjUBAV: Imate priliku da bez prevelikog truda napravite pozitivan korak kojim ćete osvežiti vašu ljubavnu vezu. Ipak, budite pažljivi da ne izgovorite nešto pogrešno.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Izloženi ste velikom pritisku koji će vas dovesti u iskušenje da odustanete od nekih aktivnosti koje ste u proteklom periodu s lakoćom obavljali. Ne donosite brze odluke na osnovu trenutne situacije jer vam ubrzo predstoje bolji dani.

LjUBAV: Emotivni život vam je naglašen. Na sve moguće načine egzaltirate svoja osećanja, a to vas, dugoročno, udaljava od partnera. Popustite pritisak.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi s probavom.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Pred vama je period napornog rada u kome nećete imati pomoć sa strane. Ne smete odustajati od započetih poslova.

LjUBAV: Nemate razumevanje za nestrpljivost i svadljivost vašeg partnera, pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

ZDRAVLjE: Pojačana nervoza.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Vaša pozicija je pred velikim problemom ukoliko ne uspete na adekvatan način da dokažete svoje kvalitete. Dobra strana svega jeste to što je problem otvoren i ne postoji ništa što vam nije jasno, a što bi vas navelo da na pogrešan način protumačite ponašanje nadređenih lica.

LjUBAV: Ulazite u otvoren konflikt tokom koga mogu pasti teške reči koje ćete kasnije teško povući. Da biste to izbegli, ne upuštajte se u diskusije koje vode ka svađi.

ZDRAVLjE: Moguć je prolazni pad imuniteta.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Pred vama su promene koje će biti dobre onoliko koliko ste spremni da se žrtvujete. Ukoliko ste radili za malu novčanu nadoknadu ili ste obavljali težak posao koji je ispod vaših mogućnosti, očekujte šansu za napredak.

LjUBAV: Svojim ponašanjem testirate privrženost partnera i previđate mogućnost da rezultat svega toga može biti veoma neprijatan po vas. Odustanite na vreme.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Pred vama je finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se dodatnim obavezama, već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim odusustvom i poslovnim angažovanjem zapostavili.

LjUBAV: Deprimira vas mračna atmosfera u kući. Ne zaboravite da i vi učestvujete u tome. Pokrenite inicijativu i organizujte porodične aktivnosti na veseliji način.

ZDRAVLjE: Malaksalost.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Izloženi ste pritisku jer imate retku priliku da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji je tek u pripremi. Ako se dobro koncentrišete i krenete u projekat temeljno i organizovano, rezultati će biti bolji nego što ste očekivali.

LjUBAV: Krajem nedelje možete upoznati osobu s kojom vas čeka mala romantična avantura. Ukoliko ozbiljno pristupite novom poznanstvu, veza može potrajati.

ZDRAVLjE: Nervoza.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Napravili ste veliki previd i preračunali svoje materijalne mogućnosti. Od ponedeljka predstoji neprijatno iznenađenje zbog koga ćete do kraja nedelje morati da izdvojite veću svotu novca da biste premostili novonastale probleme.

LjUBAV: Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je kontakt s osobom koja je nekada igrala važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Dobra prilika da se osvežite.

ZDRAVLjE: Proverite vid.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Nedelja započinje veoma ambicioznim planom od kojeg očekujete veću novčanu korist. Moguće je partnerstvo sa starijom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste nekada davno mnogo naučili. Za mlađe, moguća je ponuda posla.

LjUBAV: Ako ste u dugoj vezi, pred vama su velike promene kojima se jedna važna faza vašeg ljubavnog života završava. Ne očekujte brza rešenja, drama će potrajati.

ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Sve što morate da završite ovih dana potrudite se da postignete u ponedeljak i utorak jer vas od sredine nedelje očekuje nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe s osobama koje se vam se otvoreno suprostavljaju.

LjUBAV: Ranije niste primećivali neke partnerove osobine koje vam sada jako smetaju. Ne dozvolite da vas to udalji jer problem možete rešiti opuštenim razgovorom.

ZDRAVLjE: Moguće su aritmije.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Početak nedelje obeležen je pojačanom tenzijom uzrokovanom naglim prilivom energije s kojom ne umete da se izborite. Nestrpljivost, nervoza i svadljivost mogu prouzrokovati velike probleme ukoliko ne nađete adekvatan način da se ispraznite.

LjUBAV: Iritira vas tvrdoglav stav vašeg partnera, mada ste to i ranije znali. Problem može eskalirati ukoliko ovih dana ne kontrolišete svoju impulsivnost.

ZDRAVLjE: Pripazite bubrege.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Previše ste okrenuti ličnim problemima, pa ne uviđate koliko zapostavljate poslovne tokove. Trgnite se na vreme, vaši pretpostavljeni nemaju neograničeno strpljenje. Ukoliko se ne potrudite, slede vam velike poslovne komplikacije.

LjUBAV: Odnosi sa voljenom osobom idu u smeru kako ste želeli. Na tom putu, kamen spoticanja može biti otkrivanje nečega što ste pokušavali da prikrijete.

ZDRAVLjE: Nesanica.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online