Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.11.2016.
13:18
Astrosavet.rs,Vestionline A

Kako da najbolje provedete svoj slobodan dan?

Slobodan dan je nešto što svi jako dugo čekamo. Da li Vam se desilo da dugo željeni i očekivani slobodan dan provedete na neželjen način i da posle istog budete duboko razočarani što je ispao takav kakav jeste? Dobro organizovane osobe, pristupaju organizaciji svog slobodnog dana veoma sistematično i generalno ništa ne prepuštaju slučaju. Oni jednako posvećeno planiraju svoj slobodan dan, kao što to čine sa radnim danom.

roleplaygateway.com
 

Slobodno vreme nije obaveza, ali je obaveza dobro ga organizovati. To je nešto što treba posmatrati sa posebnom važnošću, jer od toga kako ćete provesti svoj slobodan dan, zavisi i to koliko ćete energije imati da se posvetite poslu u narednim danima, odnosno koliko ćete uspešni biti.

Zato je od velike važnosti da se veoma pažljivo odnosite prema svom slobodnom vremenu.

Poslušajte savet astrologa i vreme isplanirate shodno svom znaku u kome ste rođeni, jer će to dati mogućnost da Vaš slobodni dan bude pravi užitak.

Ovan

Ovnovi su veliki radoholici i u globalu oni mogu da zaista budu osobe koje će pronaći način da rade i u slobodno vreme. Međutim, to je greška! Oni slobodan dan trebaju da iskoriste za odmor i to nikako ne smeju organizovati drugačije. Slobodni dan treba da provedu baveći se sportom, ili boravkom u prirodi.

Bik

Bikovima je slobodno vreme od strašne važnosti, ali često umeju da ga natrpaju sporednim obavezama koje nisu poslovne, ali su opeterećujuće. Boravak u prirodi, sport, ili neka vrsta društvenog događaja će biti pravo rešenje. Veče koje će sa voljenom osobom provesti uz tv i kokice, može biti odličan izbor.

Blizanci

Blizanci definitivno trebaju da se tokom slobodnog dana posvete društvenom životu. U globalu, oni će sigurno imati različite želje, ali prevashodno trebaju da se orjentišu na druženje. Večernji izlazak će biti fantastičan izbor za njih, a najbolje bi bilo da budu u većem krugu ljudi koji su duhoviti i raspoloženi.

Rak

Rakovi trebaju u slobodne dane da se posvete umetnosti. Bilo koja umetnost da ih zanima, može biti fantastičan odabir za slobodno vreme. U tom smislu, mogu da idu u bioskop, na koncert klasične ili popularne muzike. Ples može da bude odličan izbor, kao i odlazak u neki moderan klub tokom večeri.

Lav

Lavu i njegovoj velikoj energiji nikako neće prijati slobodan dan koji je statičan. U tom pogledu, oni trebaju da se posvete sportu, ili boravku u prirodi koji će podrazumevati štenju, neku vrstu planinarenja ili slično. Takođe, rekreativno bavljenje sportom se može uključiti i to će im izuzetno pomoći da uživaju.

Devica

Devicame mogu primeniti razne scenarije kako bi njihov dan izgledao što je moguće bolje. Kod njih je najveća bojazan da ostanu zatvoreni u stanu i da čitav slobodni dan provedu ribajući, skupljajući prašinu i šireći veš. To moraju da prenebregnu u sebi i da se okanu tog poriva, te da se posvete sebi i užitku.

Vaga

Vagama je slobodni dan izuzetno značajan, jer im on može biti odlična „hrana za glavu“. Oni trebaju da se posvete druženju, a najbolje bi bilo da u okviru nekog većeg društva pronađu i umetnički modus. Pa će odlazak u pozorište ili bioskop, sa kafom pre ili posle predstave zaokružiti celinu, odmoriti se i relaksirati.

Škorpija

Škorpija bi trebalo da se tokom slobodnog dana posveti sportu, rekreaciji, ali i razonodi. Takođe, jako dobar izbor za Škorpije će biti da tokom svog slobodnog dana na test stave svoje zavodničke sposobnosti, pa da se otisnu u izlazak sa ciljem „lova“ na potencijalnog partnera, jer će im to maksimalno podići ego.

Strelac

Strelčevi trebaju da se odluče za sport ili umetnost, i da se tog „kod ključa“ organizacije slobodnog dana drže doslovce kao pijani-plota! Sve drugo kod njih može doneti propast slobodnom danu, a to im nikako nije u interesu. Strelca posebno mogu frustirati neophodne obaveze koje im neko drugi može nametnuti.

Jarac

Jarčevi u svoj slobodni dan trebaju da ubace makar malo dinamike, kako umeju i znaju. Ako su „u lovi“, kupovina će biti odlična relaksacija za njih. Ako to nije slučaj, mogu i sa malo novca ili skoro bez novca provesti dobar dan u šetnji kraj reke, ili centrom grada. Brza kafa sa prijateljima ne treba nikako izostati.

Vodolija

Vodolije će najbolje biti ispunjene ako ovaj dan posvete porodici. Porodični ručak koji se pretvorio u gotovo celodnevno druženje sa najbližima, zaista može da napuni njihove baterije i da im pomogne da naredne nedelje budu još uspešniji. Takođe, važno je da slobodnim danom konzumiraju umetnost.

Ribe

Ribe tokom slobodnog dana trebaju da se nalaze u što većem društvu. Kod njih je najbitnije da ne dozvole da im svi slobodni dani izgledaju isto, već vreme moraju da provode na različite načine. Jedan od dobrih načina je i taj da provedu dan napolju i da se bave različitim vrstama sporta, posebno onim kolektivnim.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online