Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.10.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 8. do 14. oktobra 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Planirali ste neki ambiciozni i veliki poslovni projekat. Budite oprezni u izboru najbližih saradnika, jer je moguće da će neki lepo pričati, a neće znati posao i biće nezainteresovani. Ipak, predstoji vam uspeh, uz manje trzavice.

LjUBAV: Želite nešto da raščistite sa partnerom, ali kao da ni sami niste sigurni, šta je to. Zato je pametnije da sačekate i shvatite šta želite da menjate, kako se ne biste kajali.

ZDRAVLjE: Povedite računa o imunitetu.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Stižu prvi nagoveštaji promena na koje dugo čekate. Komunikacija sa poslovnim partnerima je konkretnija i lako ćete postići kompromis. Ukoliko sarađujete sa strancima, ili se spremate da otvorite i ovo tržište, pravi je momenat da napravite odlučnije poteze.

LjUBAV: Pitanje je koliko ste u ovim danima spremni da se nekome posvetite i pokažete osećanja. Pored partnera ste usmaljeni jer ste indiferentni.

ZDRAVLjE: Obratite pažnju na bubrege.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Primetne su promene kojima i niste bili oduševljeni u početku, ali danas su počele da donose dobre rezultate. Situacija u okruženju je mirna, mada osećate pritisak pritajene napetosti. Ipak, uspevate sve da držite pod kontrolom i finansijska situacija se poboljšava.

LjUBAV: Često ćete biti pozivani na raznorazne društvene događaje, a evidentno je i druženje s prijateljima. Iskoristite vreme i opustite se u društvu prijatelja.

ZDRAVLjE: Posetite zubara.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Nemate potrebu da se branite zato što ste uspešni i poštujete zadate rokove. Usmerite se na saradnju s iskusnim partnerima koji su potkovani i znanjem, pa ćete biti još uspešniji. Staloženost je vaše najjače oružje, baš kao i duhovitost.

LjUBAV: Previše analizirate banalne situacije, opustite se i slušajte svoju intuiciju. Pokažite partneru da težite ka idiličnoj harmoniji.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa alergijom.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Ovo je odličan period za dogovore sa potencijalnim poslovnim partnerima. Mada ćete često imati osećaj da tapkate u mestu i da se vaš trud ne vidi, nije tako. Uskoro sledi stabilizacija i mogućnost za proširenje poslovanja, kao i povećanje finansijskih prilika.

LjUBAV: Zadovoljni ste što se neki zajednički planovi s partnerom polako realizuju. Nekoliko dana odmora bi vam dobro došlo jer biste se posvetili ljubavi.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite pluća.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Imate šansu da ovih dana promenite radno mesto. Obuzeti ste brigama koje ste umislili. Ne komplikujte stvari ako to ne morate. Ako sada ne prihvatite promenu, kasnije ćete morati, ali pod mnogo nepovoljnijim uslovima. Zato ne mozgajte, hrabri napreduju, a kukavice ostaju...

LjUBAV: Prijatan razgovor vas očekuje krajem nedelje sa osobom koja vam je samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Smanjite nervozu.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ne dozvoliti da ovaj više nego dobar period za posao prođe bez vaše velike aktivnosti! Nema povlačenja, ne sada kada vam se otvaraju vrata uspešnog poslovanja. Vreme je za realizaciju brojnih planova. Zato hrabro napred i ne dozvolite da vas neke sitnice sputavaju.

LjUBAV: Ljubav i strast cvetaju, ali kujete planove da negde otputujete sa partnerom, a to je iz objektivnih razloga nemoguće, jer neće imati ko da vas menja na poslu.

ZDRAVLjE: Odlično. 

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Ostvarujete odlične kontakte sa saradnicima i otvarate mnoga poslovna vrata. Funkcionisaćete dvostruko bolje, s jedne strane ćete razrađivati i proširivati postojeću saradnju, a s druge strane ćete biti posvećeni planovima koje duže vreme razrađujete, pravi momenat je da se aktivirate.

LjUBAV: Ne dozvolite ljubomori i sumnjičavosti da vas udalji od partnera jer ćete samo bezrazložno gubiti vreme u proveravanju spletki.

ZDRAVLjE: Oprezno u saobraćaju.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Dobre ideje i kreativnost će obeležiti ovaj period. Doći će do izražaja vaša posebna angažovanost, koja će vam otvoriti odlične poslovne šanse i povećanje u finansijskom segmentu. Takođe, u ovom periodu su naglašeni i dodatni poslovni angažmani dugovi.

LjUBAV: Ako su neki od vas imali nesuglasica i problema sa porodicom voljene osobe, tu bi polako trebalo da počnu stvari da dolaze na pravo mesto.

ZDRAVLjE: Bolovi u kičmi. 

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Strpljivo napredujete, korak po korak, a ovo će sada biti i dodatno pojačano, pa nije ni čudo što vas sredinom ove sedmice čeka napredak i dobar finansijski podstrek za trud. To će biti pravi vetar u leđa jer ćete se još više truditi što će uskoro biti nagrađeno.

LjUBAV: Strasti će u ovom periodu biti više nego inače. Ona će biti dodatni pokretač i na pravi način začiniti sve ono što se dešava. Iskoristite ovaj povoljan period.

ZDRAVLjE: Dobro.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Pred Vodolijama je period u kome su spremne za proširenje svog znanja, ali i obima poslova, pa će se sve više okretati i ka drugim prostorima, gde mogu da plasiraju ono što rade. Očekuje vas lep i uspešan period u kome s lakoćom završavate poslove.

LjUBAV: Nesuglasice sa partnerom i to najviše zbog toga što će komunikacija između vas biti slabija, a oboje ćete biti kratkog fitilja, pa će zbog neznatnog problema izbiti svađa.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Čekaju vas velike šanse za napredovanje, ali i učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Druga polovina sedmice može vam doneti prolaznu nervozu i neke papirološke probleme, a obratite pažnju i na nove dogovore i kontakte sa poslovnim partnerima.

LjUBAV: Ovo je period koji donosi mnogo bolju komunikaciju sa partnerom, izlive ljubavi i strasti, ali i jaču povezanost sa porodicom.

ZDRAVLjE: Bilo bi dobro da snimite pluća.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online