Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.05.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 11. do 18. maja 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Ako ste konkurisali za posao, povoljan odgovor. Ipak, zadovoljstvo kvari osećaj nesigurnosti. Nema potrebe za brigom, mala trema može pojačati koncentraciju koja će vam u narednom periodu biti neophodna.
LjUBAV: Ponašanjem može zbuniti voljenu osobu. Budite pažljivi, to što ste zadovoljni i srećni ne znači da druga strana mora da prati. Spustite se na zemlju.
ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Čini vam se da sve čeka samo vas. Sami ste sebi izrežirali da ste jedini glavni i odgovorni za sve, pa je neumesno da sada prigovarate. Dovršite posao do kraja, a onda iz svega izvucite lekciju.
LjUBAV: Pojačan osećaj bliskosti sa voljenom osobom može bitno popraviti vaš odnos. Nije vreme da morališete, uživajte u romantici.
ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Želite da ostvarite nešto što je u ovom trenutku nemoguće. Svi vas tapšu po ramenu, ali niste zadovoljni. U prvom planu je vaša glavna osobina koja vam sada ide na štetu, a to je nestrpljivost.
LjUBAV: Druga strana će ozbiljno shvatiti sve što joj obećate. Zbog toga vodite računa šta govorite jer neke vaše reči mogu biti zloupotrebljene.
ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Potpuno ste se prepustili drugim mislima, pa je koncentracija na najnižem nivou. Da biste bezbolno prošli ovaj period, svedite obaveze na minimum i nekoliko puta kontrolišite sve što uradite.
LjUBAV: S prevelikim žarom zaranjate u more emocija. Romantičnost i zaljubljenost jesu divni, ali pre ili kasnije se morate probuditi.
ZDRAVLjE: Kontrolišite apetit.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Iako ste verovali da ste rešili jedan problem, ova nedelja vam donosi iznenađenje u vidu neočekivane teškoće koje će vas dodatno opteretiti. Dobra strana jeste što nakon krize predstoji stabilan period.
LjUBAV: Odnosi sa voljenom osobom poprimaju novu dimenziju. Čini vam se da ste bili beskrajno taktični i da je vreme da se odnosi raščiste.
ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Morate da savladate veštine za koje mislite da su previše komplikovane. Nema potrebe za malodušnošću jer je ovo dobar period za učenje i usavršavanje. Nagrada će stići brže nego što očekujete.
LjUBAV: Očekuje vas ozbiljna kriza ako dozvolite da situacija izmakne kontroli. Nezadovoljstvo voljene osobe može prouzrokovati žučnu svađu.
ZDRAVLjE: Prolazna malaksalost.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Sve što ste u poslednje vreme uradili ostaće beskorisno ukoliko ne dobijete pomoć sa strane. Atmosfera u vašem okruženju nije povoljna, pa je najbolje da hitno nešto preduzmete i obezbedite neophodnu podršku.
LjUBAV: Miran period je pred vama. Odnosi sa voljenom osobom nisu idealni, ali to nije za brigu. Dovoljni su poverenje i bliskost da biste bili mirni.
ZDRAVLjE: Glavobolja.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Tuđa nevolja nije razlog za ličnu sreću, pa će vaša savest biti u velikom iskušenju. Ne gubite vreme analizirajući tuđe probleme, prihvatite se svojih obaveza, uskoro vam slede lepe promene.
LjUBAV: Poboljšanje odnosa sa partnerom biće dovoljni da se vaše emocije rasplamsaju. Iskoristite povoljan period i sitnim trikovima raspalite zaspalu romantiku.
ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Događaji koji će obeležiti ovu nedelju ići će u prilog vašem osećaju obespravljenosti. Umesto samosažaljenja, spremno prihvatite svaki zadatak jer će vam u narednom periodu to doneti veliki plus.
LjUBAV: Previše ste tvrdoglavi u svojim stavovima, a to može prouzrokovati prekid veze koja je ionako na klimavim nogama. Ne terajte inat kojim sebe, na kraju, kažnjavate.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Poštovani ste u sredini u kojoj radite. Ipak, pazite da ne pomešate poslovne i emotivne odnose jer vam može uslediti neprijatnost od osobe koja je vašu ljubaznost shvatila ozbiljnije nego što ste to vi želeli.
LjUBAV: Izvesne su neprijatnosti. Ovih dana vas očekuje povratak osobe koju ste davno potisnuli. Težina tog odnosa i dalje je prisutna, iznenadiće vas koliko ste ranjivi.
ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Brine vas to što znate da niste ništa više opterećeni u odnosu na druge ljude, a opet ništa ne stižete. Pre nego što vas panika savlada, sedite i smireno napravite bolji plan za svaki dan posebno.
LjUBAV: Uživate u osećaju zaljubljenosti i romantike. To je divno, ali da bi veza opstala, potrebno je da svoju sreću podelite sa drugom stranom.
ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Pokušaj da svaki finansijski problem rešite što pre za posledicu može dati nove dugove. Period jeste neprijatan, ali dobar plan i štedljivo raspolaganje novcem biće dovoljni da pregurate nastalu krizu.
LjUBAV: Okrenuti ste prošlosti, pa zbog toga svaka tema sa voljenom osobom završava ćutanjem. Okrenite se napred i ne analizirajte šta je bilo juče.
ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online