Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.04.2016.
12:30
S. Ban A

Horoskop otkriva idealnog šefa

Postoji mnogo uglova iz kojih možemo posmatrati natalni horoskop. Glavni je, svakako, karmički deo, jer on je pečat nečijeg horoskopa i diktira nečiju sudbinu. Zapadna astrologija u natalnom horoskopu proučava deset planeta. Svaka od tih planeta predstavlja tipove ličnosti sa kojima će se vlasnik horoskopa tokom života susretati. Kada se odredi planeta koja predstavlja samu osobu, ostaje devet koje opisuju našu okolinu.

zastavki.com
 

Bez obzira na to sa koliko ćemo se ljudi sresti, i bez obzira na to koliko ćemo prijatelja, familije steći, svi oni će, u odnosu na nas, imati neku od uloga iz našeg horoskopa. Nekada je to teško prepoznati, jer je simbolika planeta ogromna, ali, uz pažljivo praćenje i prikupljanje glavnih osobina osoba s kojima se susrećemo, nije teško prepoznati ko je zapravo ta osoba iz našeg horoskopa i šta od nje možemo da očekujemo.

Na prvi pogled, reklo bi se, recimo, da će sve osobe koje su rođene u znaku Strelca u našem horoskopu biti predstavljene planetom Jupiter. Pa, ako je u našem horoskopu ova planeta dobro položena, to znači da od te osobe možemo očekivati samo dobro.

Baksuzna uniforma

Interesantan je primer žene u čijem horoskopu planeta Mars opisuje muškarca u uniformi koji smrtno strada. Prvi muž je radio pri vojsci (Mars) i nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Drugi muž je bio vojno lice (Mars) i nastradao je za vreme rata. Jasno je kako bi se završio i svaki sledeći brak ako bi birala muškarca marsovskog tipa. Trećeg muža je našla u simbolici svoje povoljno položene Venere. Udala se za ekonomistu i sa njim i danas živi u srećnom braku

Međutim, to se ne posmatra samo na taj način. Osobu treba da prepoznamo po karakteristikama, i po svojstvu u kome smo je upoznali. Pa tako, na primer, ako je ta osoba naš šef, bez obzira na to što je rođena u znaku Strelca, u svom horoskopu ćemo potražiti kakav je položaj našeg Saturna ili Sunca.

Sve u zavisnosti da li je osoba starija ili mlađa i kakav model šefovanja sprovodi. Svakako, ako upoznamo osobu koja u svom horoskopu ima naglašen neki znak, na primer Škorpiju, onda bez greške tražimo u svom horoskopu kako nam je položen Mars ili Pluton, jer iz toga možemo uvideti šta konkretno nama ta osoba donosi.

Ovakvo posmatranje okoline može da bude zabavno. Posebno osobama koje dobro poznaju astrološku simboliku. Jer, osim što naš horoskop opisuje kakva je neka osoba, čak i onda kada o njoj zvanično ništa ne znamo, on opisuje i šta će se dalje događati sa tom osobom.

Ako u svom horoskopu imamo astrološku sliku da se naš kum razvodi, onda ćemo izbegavati da tražimo od bilo koga da preuzme tu ulogu u našem životu. Ali, šta ako nas neko zamoli da mu mi budemo kum? Onda je iskusnom astrologu jasno da će naš dragi prijatelj, budući kum, svoj brak brzo okončati. Neki poznavaoci astrologije su toliko dobro razvili ovu tehniku da im nije potreban uvid u nečiju natalnu kartu. Dovoljno je znati jedan horoskop i iz njega izvući obilje informacija o drugim osobama.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Lavovi rođeni da budu šefovi
ZVEZDE I MISTERIJE Horoskop otkriva i šefove
ZVEZDE I MISTERIJE Ovnovi rođeni za šefove
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online