Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.02.2016.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 22. do 28. februara 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Pred vama je period u kome će vam se ukazati prilika da radite s novim saradnicima, ali će tempo možda biti previše ubrzan. Ako istrajete u svojim namerama, sledi vam nagrada za uloženi trud.
LjUBAV: Iako ćete uživati, obratite pažnju, previše pričate ili čak dosađujete drugima. Moguće su trzavice sa voljenom osobom jer ona ne uspeva da prati vaš tempo.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite pritisak.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Razmišljate da u svoj posao unesete novine o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite šefu. Krajnje je vreme da preuzmete inicijativu i stvari isterate do kraja.
LjUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna, a koja vam svojim ponašanjem daje do znanja da je raspoložena za avanturu. Razmislite da li vam to treba.
ZDRAVLjE: Moguće su infekcije, pojačajte imunitet.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Pred vama su zadaci koji zahtevaju da se uozbiljite i obavite svoj posao najbolje što možete. Opušten odnos prema obavezama mogao bi kasnije proizvesti posledice za čiju popravku može biti kasno.
LjUBAV: Voljena osoba vas navodi da preispitate način funkcionisanja vaše veze. Iako vam se čini da je sve savršeno, kada bolje razmislite, savladala vas je dosada.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite krvnu sliku.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Pritisla vas je besparica, i potraživanja koja niste u stanju da ispoštujete. Iako vam se čini da je ovaj period mučan i nepovoljan, put kojim idete vodi ka uspehu i priznanju.
LjUBAV: Odnos sa partnerom je na uzlaznoj putanji. Emocije su naglašene pa samo od vas zavisi hoćete li ovaj period iskoristiti i poboljšati odnose sa voljenom osobom.
ZDRAVLjE: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Borite se između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat ovih frustracija je veliki umor kojim ćete dočekati sledeći vikend.
LjUBAV: Nezadovoljstvo voljene osobe vas može još više udaljiti od nje. Umesto da se povlačite pređite u ofanzivu i rešavajte probleme u hodu.
ZDRAVLjE: Potreban vam je veći predah.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Čini vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari nikakve dodatne obaveze nemate. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.
LjUBAV: Naizgled je sve savršeno, međutim, nedostaje romantika koju ste imali na početku veze. Iako gajite lepe emocije, vaš partner nije u mogućnosti da primeti to.
ZDRAVLjE: Nesanica usled preterane napetosti.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ne znate kojim putem da nastavite dalje. Kolebanje vam može izazvati velike glavobolje. Nemate vremena za gubljenje, ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.
LjUBAV: Ovih dana se odnos vas i vašeg partnera razvija u dobrom smeru. Provodite više vremena zajedno i obiđite neka mesta koja do sada niste bili u prilici da vidite.
ZDRAVLjE: Česte glavobolje.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Nedelja protiče bez većih problema na poslu. Zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.
LjUBAV: Neprimerenim komentarima možete upropastiti prijatno druženje sa osobama koje su uložile mnogo truda da vam se približe.
ZDRAVLjE: Problemi sa kičmom.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ipak, spremite se na neočekivane prepreke i komplikacije.
LjUBAV: Pred vama je novo poznanstvo koje će vas uzdrmati iz korena. U pitanju je osoba sa kojom je veza neodrživa, ali to vama nije razlog da se ne upustite u avanturu.
ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Budite strpljivi jer, iako silno želite promene, nije povoljan period za to. Na vreme završavajte svoje obaveze, jedino ćete na taj način izbeći finansijske probleme koji bi vas u potpunosti blokirali.
LjUBAV: Bezvoljni ste i okrenuti sebi pa zbog toga ne primećujete koliko se vaš partner trudi da vam se približi. Ne budite egoistični jer se njegovom strpljenju bliži kraj.
ZDRAVLjE: Osećate se bolesno jer ste depresivni.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Nailazite na nove i zanimljive metode kojima možete obaviti svoj posao. Ipak, to je u senci jer vas očekuju problemi s šefovima koji od vas traže da posao završite pre utvrđenog roka. Ne započinjite ništa novo.
LjUBAV: Ljubavna dešavanja se mogu pokrenuti preko prijatelja. U njihovom društvu možete sresti zanimljivu osobu, ili u jednom od njih prepoznati simpatije.
ZDRAVLjE: Problemi sa probavom.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Sitne svakodnevne poslove obavljate sa duplo više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, do kraja nedelje sledi vam poslovni fijasko.
LjUBAV: Prepuštate voljenoj osobi da rešava probleme za koje vi mislite da nisu u vašoj moći. Skrivanje iza sopstvene nesposobnosti nije odraz nemoći već sebičluka.
ZDRAVLjE: Moguće su glavobolje.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online