Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.10.2015.
12:30
S. Ban A

Ovnovi i Škorpije ne priznaju poraz

Neprijatnosti i porazi čine sastavni deo života s čime se često suočavamo. Kako će neko reagovati na gubitke u zavisnosti je od karaktera, a to iz ugla astrologije možemo prepoznati po položaju Sunca u natalnom horoskopu.

premiumastrologer.com
 

Ovan izgubljenu bitku nikad ne predaje, zvanično nikad ne odustaje. Ako ne može milom, upotrebiće svu raspoloživu silu.

Bik ignoriše poraze. Njemu je ispod časti da prizna da je izgubio. Izgubljen rat za njega znači da se nikada nije ni desio.

Blizanci će olako preći preko svega, brzo će pažnju usmeriti na životna polja koja su uspešna i ne previše bolna.

Za Raka je poraz kraj sveta. Nakon što se u potpunosti povuče i pritaji, strpljivo čeka svojih pet minuta i uzvraća udarac. Za njega izgubljena bitka nikada ne znači da je rat završen.

Ribe imaju rezervni plan

Vodolija je bučna, nervozna i upadljiva. Bez obzira na burnu reakciju, brzo prihvata činjenično stanje i nastavlja dalje. Gubitak je trenutan, već sledećeg trenutka zaboravljen.
Ribe se u porazu povlače i beže. U konfrontaciju ne ulaze direktno, naizgled su smirene, a u potaji spremaju paklenu odbranu koju niko ne očekuje.

Lav svaki poraz doživljava kao tragediju. Bilo da je u pitanju važna životna stvar ili se radi o sitnici, razlike nema.

Devica se sa poteškoćama suočava smireno i racionalno. Gubitak je prilika da nešto dobije, pa makar na iskustvenom nivou. Za nju važi da je svaki poraz u stvari lekcija iz koje ona uči životne tajne koje niko drugi ne razume.

Vaga će se sa gubitkom suočiti nonšalantno. Koliko god da je situacija bolna, pažnju će ekspresno usmeriti na drugu stranu i obezvrediti važnost izgubljene bitke.

Škorpiji je pobeda život, a poraz smrt. Iza toga nema kompromisa. Do poslednjeg atoma snage, ona bitke ne predaje, jer živi za rat.

Strelac poraz ne primećuje, bez obzira na to koliko je situacija bolna. Naviknut na promene, šta god da se desi, prilika je za novi početak.

Jarac je igrač na duge staze, ambiciozan i uporan. Na gubitak reaguje prezirom i posvećenošću kojom planira osvetu i završni udarac kojim preokreće situaciju u svoju korist.



 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Neosvojive dame zodijaka!
ZVEZDE I MISTERIJE Ovnovi, nestrpljivi takmičari
ZVEZDE I MISTERIJE Bučni Ovnovi i stidljive Ribe
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online