Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.08.2015.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 31. avgusta do 6. septembra 2015. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Glavni problem ove nedelje je vaša nestrpljivost. Potrebno je da se potrudite da svoj posao odgovorno obavite. Nije loše to što ste brzi, ali neki poslovi zahtevaju temeljnost i strpljenje. Ako to ne savladate, trpećete negativne posledice.
LjUBAV: Voljena osoba vas inspiriše i pokušavate da promenite način na koji provodite intimne trenutke. Budite obazrivi, neke ideje mogu biti previše radikalne.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite krvnu sliku.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Tokom ove nedelje bićete u poziciji da se istaknete. Naći ćete se usred velike grupe ljudi, uključeni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se i igrajte na sigurno, jer će do realizacije svega put biti dug i neizvestan.
LjUBAV: Ukoliko je vaš odnos sa voljenom osobom zasnovan na prećutkivanju i lažima, ovaj period može biti posebno napet jer će na svetlost dana izaći istina.
ZDRAVLjE: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Narednih dana ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete, podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat ovih frustracija je veliki umor kojim ćete dočekati sledeći vikend.
LjUBAV: Pritisak koji trpite od strane voljene osobe može vas dodatno udaljiti od nje. Umesto da se povlačite vreme je za kontranapad, iznesite svoje zahteve.
ZDRAVLjE: Potreban vam je veći predah.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Spremite se na dinamične dane. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se važno neće dešavati. Osećaj da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.
LjUBAV: Sva nervoza nestaje pojavom osobe iz prošlosti prema kojoj još uvek gajite osećanja. Ne kolebajte se, loša iskustva koja pamtite ne moraju da se ponove.
ZDRAVLjE: Nesanica usled preterane napetosti.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Nesigurni ste, a to nije u vašoj prirodi. Ova faza vam može doneti mnogo problema koje, ako ne rešite na vreme, mogu izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za razmišljanje. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i brzo reagujte.
LjUBAV: Ovih dana se odnos vas i vašeg partnera razvija u dobrom smeru. Provodite više vremena zajedno i obiđite neka mesta koja do sada niste bili u prilici da vidite.
ZDRAVLjE: Česte glavobolje.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: U dobroj ste formi pa će cela nedelja proteći bez većih problema na poslu. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.
LjUBAV: Postoji velika šansa da neprimereno naglim postupcima upropastite novo poznanstvo i na taj način udaljite od sebe ljude koji žele da vam se približe.
ZDRAVLjE: Problemi sa kičmom.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.
LjUBAV: Izvesno je poznanstvo sa osobom koja će uzburkati sve u vama. U pitanju je osoba sa kojom je veza nemoguća, ali to nije razlog da se ne zaljubite.
ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Kritički ste nastrojeni, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.
LjUBAV: Muči vas poslovno nezadovoljstvo pa zbog toga ne primećujete koliko se vaš partner trudi da vam pomogne. Ne preterujte, bliži se kraj njegovom strpljenju.
ZDRAVLjE: Osećate se bolesno jer ste depresivni.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Pred vama su promene na poslu. Spoznaćete interesantne metode koje ćete savladati kroz rad. Poteškoće u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka na koji ste računali.
LjUBAV: Aktivnosti na polju ljubavi mogu se pokrenuti preko prijatelja. U njihovom društvu možete sresti zanimljivu osobu, ili u jednoj od njih prepoznati simpatije.
ZDRAVLjE: Problemi sa probavom.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ulazite u posao za koji nemate dovoljno iskustva. Imaćete priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše zastareo i monoton. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.
LjUBAV: Može vas zainteresovati osoba koja nije slobodna, a koja vam daje do znanja da je raspoložena za avanturu. Ne zalećite se i razmislite da li vam se to isplati.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite pritisak.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Pravi je trenutak da u posao unesete promene o kojima dugo razmišljate. Uhvatite povoljan trenutak da predlog o tome predočite šefu. Ne možete biti pasivni ako želite preokret. Preuzmite inicijativu i najavite razgovor kod odgovornog lica.
LjUBAV: Ne primećujete da previše pričate ili čak i dosađujete drugim ljudima. Moguće su trzavice sa voljenom osobom jer ona ne uspeva da prati vaš tempo.
ZDRAVLjE: Moguće su infekcije, pojačajte imunitet.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Vreme je za mali predah, jer umor koji vas je sustigao onemogućava dalji rad. Svakodnevne poslove obavljate sa više truda nego inače. Zbog neispavanosti pada vam koncentracija pa ako to ne rešite, možete upasti u probleme.
LjUBAV: Prepuštate partneru da dominira i to zato što se vama trenutno to jednostavno ne da. Raspoloženi ste za zabavu i društvo, pa emocije gurate u drugi plan.
ZDRAVLjE: Moguće su glavobolje.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljnji horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online