Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.04.2015.
12:30
Vesti A

Dom prema horoskopskom znaku

Da li volite rustiku ili jednostavne i stroge linije, i tu astrologija može da pomogne i da kroz enterijer izrazite svoj karakter

wallscreenhd.com
 

Ovan - funkcionalnost

U vašem životnom prostoru sve mora da bude složeno i pristupačno. Ne želite da se zamarate sa detaljima. Radi usklađivanja sa vašom energijom, preporuka je da prilikom uređenja doma koristite intenzivnije i svetle boje.

Bik - udobnost

Kauč i krevet su najvažniji delovi nameštaja u kući Bika. Kvalitet je na prvom mestu. Zato birajte prirodna vlakna koja vam stvaraju prijatnu i opuštenu atmosferu. Za Bikove su idealne zemljane boje.

Blizanci - komunikacija

Blizancima je komunikacija na prvom mestu pa im je neophodan moderan i multifunkcionalan nameštaj. Prijatan dom za Blizance znači i superbrzi internet, pod stavkom "obavezno"!

Rak - porodični eneterijer

Ukrasite čitav zid ili kompletan hodnik uokvirenim fotografijama svoje porodice kao i nekim uspomenama iz prošlosti. Budući da ste sentimentalna duša, ti komadi će vam više značiti nego neki najluksuzniji nameštaj.

Lav - luksuz

Kao pravi predstavnik svog horoskopskog znaka, vi sebi uvek priuštite ono što najbolje možete. Uvek ćete ponosno svoju postojeću kolekciju zvučne etikete obogatiti nekim novim, atraktivnim komadićem nameštaja.

Devica - red i funkcija

Device su najpoznatije po redu i disciplini, što se vidi na njihovim policama u kući. Uz dobru organizaciju i istančan osećaj za estetiku, one su majstori u korišćenju formule da s malo odabranih stvari naprave savršenstvo bez mane.

Vaga - dekor

Estetika vam je jako važna, pa se pobrinite da ukrasite životni prostor stvarima koje odražavaju vaš stil. Upotrebljavajte svetle i prozračne boje kao i metalne i staklene površine.

Škorpija - privatnost

Vaš dom je za vas najdraže utočište pa pri uređenju koristite mirne i tamnije boje. Dosta se vezujete za stvari i pomalo patite od skupljanja pa bi bilo dobro da povremeno napravite selekciju i rešite se viška predmeta.

Strelac - prilagođenost

U idealnoj varijanti, zahvaljujući vašoj praktičnosti, vaš je dom lako prenosiv pa su selidbe za vas lak zadatak. Ipak, pokušajte sve da složite tako da vam bude što lakše za održavanje kuće.

Jarac - tradicija

Za vas je tradicija ključna stvar u životu. Učvrstite svoj prostor odabranim predmetima, uključujući i porodično nasleđe. Kako je praktičnost jedna od vaših odlika, razmislite o nameni nekog komada nameštaja pre nego što ćete odlučite da ga bacite...

Vodolija - spajanje stilova

Poznati ste po tome da volite da spajate stilove i zato ne obraćajte pažnju na pravila i smernice dizajnera već svoj životni prostor uređujete onako kako odgovara vašem eklektričnom ukusu.

Ribe - jednostavnost

Ribama kao vodenom znaku najvažnija tačka u kući je kupatilo i toalet. Zato taj deo treba da izgleda što raskošnije i prijatnije. Birajte stambene prostore koji odišu udobnošću. Imajte na umu da vam odgovaraju jednostavnije linije.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online