Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.02.2015.
12:29
S. Ban A

Kakav vam je horoskop: Ko su škrtice, a ko rasipnici?

Na pitanje da li je neko materijalista ili je okrenut duhovnim vrednostima odgovor možemo potražiti u horoskopu. Ovo je podela na osnovu položaja Sunca, a za detaljniju sliku neophodno je uzeti u obzir sve planete, naročito Mesec i Veneru. Uopšteno, samo na osnovu sunčevog znaka, to bi izgledalo ovako:

zastavki.com
 

Ovnovi nisu neskromni, ali nisu ni štedljivi. Vole da imaju, ali samo da bi mogli opušteno da troškare. Da bi bili u centru pažnje, spremni su sve da potroše.

Bik je škrt. Ambiciozan je i ne voli da ga porede sa drugima. Hvale se svojim materijalnim dobrima, pa i uspesima svojih bližnjih.

Blizanci vole lažno da se predstavljaju. Uživaju u trošenju novca da bi sebi obezbedili luksuz kao što su ekstravagantna putovanja.

Neshvaćene Vodolije

Vodolije imaju sistem funkcionisanja koji drugi ljudi često ne razumeju. Ono što je drugim ljudima skupo, njima je jeftino, i obrnuto, ono što bi drugi platili, Vodolije ne bi ni pogledale. Ipak, nisu škrtice.
Ribe žive u svom svetu u kome je odnos prema materijalnom nešto što one ne razumeju. Novac gube ili dobijaju na ilegalan ili neki drugi neobičan način. Nisu cicije.

Rak ne pita za cenu ako je u pitanju dobro njegove porodice. Zbog toga njegovi postupci mogu izgledati proračunato i oholo, naročito ako se uplaši da će biti emotivno povređen. Pažljivo ulaže svoj novac i nije sklon bespotrebnom troškarenju.

Lavovi su galantni jer vole sve skupocenosti. Ljubav prema sjaju će ih naterati da potroše i poslednji dinar samo da bi na taj način pokazali da su nadmoćni.

Device su detaljisti, pa se na isti način ophode i prema novcu. Troše pametno i pažljivo pa u svakom trenutku znaju koliko imaju na računu. Može se reći da nisu previše širokogrude.

Vage su, kao i Lavovi, bez problema spremne da potroše ogromne svote novca samo da bi sebi obezbedile prisustvo na centralnom mestu mondenskih dešavanja. Pošto nikada nisu dovoljno sigurne u sebe, potvrdu traže u firmiranim i skupocenim stvarima.

Škorpijama se uvek čini da je tuđe slađe. Imaju sklonost da polažu pravo na tuđu imovinu, a i život im često obezbedi takvu poziciju da raspolažu sa tuđom imovinom, bilo da je u pitanju novac partnera ili kroz porodično nasledstvo. Spadaju u tvrdice.

Strelac je širokogrud, jer voli da uživa u svim čarima koje život može da im podari. Nije štedljiv, ali kada je bez novca postaje nesrećan.

Jarac je ekonomičan i racionalan. Kod njega nema bespotrebnih troškova, ulaže na duge staze. Može biti galantan samo ako je u pitanju ulaganje koje će mu, dugoročno, doneti korist u sferi poslovanja.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Cicije i džekovi
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online