Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.12.2014.
13:41
S. Ban A

Lečenje energijom

U poslednje vreme se sve više govori o prisustvu nekih energija čije prisustvo moderna nauka, do sada, nije potvrdila. Koliko prirodnih zakonitosti mi zaista primećujemo i šta sve utiče na život koji poznajemo, teško je reći, ali, postoji znatan broj naučnika koji se intenzivno bave ovim pitanjem.

 

Pored otkrića o postojanju frekvencija koje ljudski um doskora nije poznavao, postoje i misteriozne energije u čije prisustvo neki naučnici čvrsto veruju. Da je sve otišlo dalje od pretpostavke govori i činjenica da je napravljena i aparatura za "hvatanje", to jest skladištenje te pojave. Jedna od tih sprava je i akumulator za skupljanje bioelektričke energije.


Reč je o minijaturnoj drvenoj sobi, praktično kutiji jeftine izrade, u kojoj se skuplja kosmička energija. Primećeno je da na intenzitet ove energije utiče trenutni položaj Sunca, bez obzira na to kakvi su atmosferski uslovi. Boravak u ovoj specijalnoj sobi lekovito utiče ne samo na ljudski organizam već i na biljni svet. Naime, nekim eksperimentima je utvrđeno da biljne kulture, uzgajane u ovakvim uslovima, daju useve veće čak i za 50 posto.

Ozbiljni eksperimenti

Drugi naziv bioelektričke energije je životna ili orgonska. O postojanju ove energije se govorilo još polovinom prošlog veka, ali tek u poslednjih deceniju-dve dolazi do njene konkretnije primene i ozbiljnih eksperimenata koji na neki način dokazuju njeno prisustvo.

O negativnom efektu ove energije ne postoje dokazi, osim što njena preterana akumulacija kod čoveka može izazvati uznemirenje i razdražljivost.
Pretpostavlja se da svaki čovek u svom energetskom polju poseduje tu energiju, a da njeno oštećenje izaziva bolesti. Ako je to tačno, kažu istraživači, onda intenzivno obnavljanje ove energije vodi i u ozdravljenje.


Nadajmo se da nećemo dugo čekati na zvanične odgovore savremene nauke, jer, ako je ovo tačno, možda je pred nama jednostavno i jeftino rešenje za mnoge neizlečive bolesti. S druge strane, oni koji veruju u globalne zavere tvrde da je prisustvo orgonske energije davno dokazano, ali da se svetskim moćnicima ne isplati da je obnaroduju. Jer, mnoge industrijske grane, na prvom mestu farmaceutska, doživele bi propast.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Drevno privlačenje novca
ZVEZDE I MISTERIJE Tajna plave energije
ZVEZDE I MISTERIJE Napajanje kosmičkom energijom
ZVEZDE I MISTERIJE Zakoni kosmičke energije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online