Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.04.2019.
01:30
B92.net, Vestionline A

Italijanski doktor tvrdi: Rak je obična gljivica, a lek svi imamo

"Kod terapija raka nemate šta da izgubite. Bolna je realnost - ova teška bolest sve je učestalija, njene posledice je gotovo svako iskusio: odlazak najbližih, prijatelja ili poznanika", reči su italijanskog lekara.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Moji postupci su lečili ljude 20 godina. Mnogi od mojih pacijenata su se oporavili u potpunosti od raka, čak i u slučajevima kada je službena onkologija odustala. Najbolji način da se pokuša eliminacija tumora je da se dovede u kontakt s natrijum-bikarbonatom, što je bliže moguće, na primer korišćenjem oralne primene za probavni trakt, klistira za rektum, ispiranje za vaginu i matericu, intravenske injekcije za pluća i mozak, a inhalacija za gornje disajne puteve.

- Moramo da dokažemo da je savremena onkologija nesposobna da odgovori na pitanja i potrebe onih koji su oboleli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obaveza da pokušamo da pronađemo rešenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena - rekao je dr Tulio Simoncini, koji tvrdi da je rak obična gljivica - kandida, koja se lako leči sodom bikarbonom. Sodom bikarbonom leči se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka, dodaje.

Rak je gljična infekcija

- Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje tačke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban ćelijski fenomen - napominje dr Tulio Simoncini, koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična kandida ili gljivica uzrok raka, a leči se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Kandida

- U biljnom svetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljivice uvek sa sobom vuku tumor: nalaze se u in vivo i u post mortem ispitivanjima. Međutim, naučnici veruju da se one razvijaju nakon početka bolesti, navodi, te dodaje:

- Moje mišljenje je da su one došle pre: one stvaraju rak, oslabe imunološki sistem i onda napadnu celi organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda kandida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije odbrane tkiva protiv invazije. S vremenom, tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) ćelije. Rak se može nazvati - otporni apsces (čir)”, gde se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva ćelija svuda i oko nje.

Soda bikarbona

Kaže i da su klasični antigljivični lekovi nedelotvorni u lečenju tumora, jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja leka one postaju otporne.

- Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati večno. Ja sam jednostavno identifikovao supstance koje su u stanju da prodru u ove ogromne infekcije: za rak unutrašnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminisanje raka kože je tinktura joda, naročito kada se širi -  kaže doktor. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online