Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.09.2010.
08:00
Vestionline A

Putovanja za muškarce koja moraju proživeti

Evo nekih putovanja koja svaki muškarac mora da prođe u svom životu, a koje savetuje magazin za muškarce "Mens helt".

Zaputite se u nepoznato i pusto mesto

Vikend vožnja u nepoznatom pravcu - Sve što vam je potrebno: devojka, novčanik i smisao za avanturu. Neistražena teritorija je moćan afrodizijak.

Skok do istoka - Zapad nam je sve bliži i sve sličniji. Idite na proputovanje kroz zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza. Tako ćete naučiti da cenite različitosti.

Karta u jednom pravcu - Kada ostavite sve za sobom, oprostite se od porodice i prijatelja i otisnete se u svet “trbuhom za kruhom” (ili nečim drugim) na mesto za koje niste mogli ni da pomislite da ćete ga nazvati svojim domom. Za ovakvo putovanje još nisu izmislili GPS. Morate se osloniti na svoj instinkt.

Severna Amerika kolima od jedne do druge obale - Da, potrebno je vreme. Kao i mnogo novca. Ali - upoznaćete nezabo¬rav¬nu ženu koju nikada više nećete videti. Imaćete frku sa policijom. Najbolje od svega - skupićete više uspomena nego pređenih kilometara.

Roudtrip po SAD-u je prava avantura   

Noć u nepoznatom gradu - Nije važno u kom. Odvezite se i provezite kroz njega punom brzinom, negde oko 3 ujutru. Osećaćete se kao da je samo vaš.

Vikend u Evropi - Izaberite jedan veliki grad: Pariz, Prag, Berlin, Barselona, Rim, London. Spakujte sve u jedan ranac, krenite u četvrtak i ostanite do ponedeljka. Mnogo ćete manje mrzeti ostatak sveta ako ga budete bolje upoznali.

Povratak korenima - Idite na bilo koje mesto sa koga se jasno vide zvezde i na kojem vaš mobilni nema domet. Bilo bi lepo i kada biste naučili da zapalite vatru, ulovite večeru i izdržite par dana bez tuširanja - svaki muškarac bi morao to da ume.

Turneja - Sipajte dovoljno goriva i pratite svoj omiljeni bend na koncerte sve dok vam to obaveze dozvoljavaju. Kada ako ne sad?

Dug oproštaj - Niste dali sve od sebe ako svojoj babi i dedi pošaljete buket cveća i kesu ljutih bombona. Ako vam je stalo do nekoga dovoljno, poklonite mu sebe. Provedite nekoliko dana sa nekim kome to mnogo znači.

Kada idete sa navijačima na put pazite da se ovako ne vratite kući

Navijačko putovanje - Strpajte se u autobus sa još 40 navijača vašeg omiljenog kluba i pratite ga na nekom od (nažalost malobrojnih) gostovanja. Samo se potrudite da ne završite u policijskoj stanici, a ni na lokalnom dnevniku, koliko god to primamljivo zvučalo.

Vožnja bez cilja - Sami sedite u automobil i upoznajte puteve u okolini. Bićete moćniji kada budete poznavali sve opasne krivine, rupe i ostala lepa iznenađenja na našim putevima.

Put pomirenja - Iako vam razum govori drugačije, vi odlazite za njom, u njen daleki grad - i pokušavate da je ubedite da pođe sa vama zauvek u nepoznato. Ako ste uspeli, svaka čast. Ako niste, barem ste naučili koliko jaki možete da budete kada nešto odlučite.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online