Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.11.2017.
03:30
Vesti A

Savršeno mesto za opuštanje: Idealan odmor u Zepter hotelima

Odmor u banjskoj lepotici Vrnjačkoj Banji je nešto što se pamti, a Bajina Bašta je pravo mesto za opuštanje. Ukoliko se odlučite za bilo koje od ova dva mesta, savršen odmor naći ćete u Zepter hotelima.

Promo
Za svakog ponešto: Hotel Zepter Vrnjačka Banja

Hotel Zepter, Vrnjačka Banja

Na mestu nekadašnjeg hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada u Vrnjačkoj Banji, nalazi se Zepter hotel, koji raspolaže sa 120 soba i četiri apartmana. U ponudi hotela su jednokrevetne i dvokrevetne sobe (sa francuskim ili klasičnim ležajem), studija i apartmani. Svaka soba ima TWC, TV sa kablovskim kanalima i besplatan WiFi. Apartmani su opremljeni Zepterovim proizvodima za zdrav i dug život.

Hotel pruža raznovrsne sadržaje svojim gostima: dva restorana (Zepter Smart Life restoran i Kristalna dvorana), Zepresso aperitiv bar, letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter Smart Life restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju. Pored samog ulaza u hotel nalazi se Zepter Garden Block, otvoreni prostor gde gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Promo
 

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom i džakuzijem, koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, kao i potpuno novu teretanu i saunu. Ovaj hotel je poznat po kongresnim salama - Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u manjim salama.

Preuređena Kristalna sala Zepter hotela, sa 450 mesta, pogodna je za organizaciju svečanih večera i zabava. Iz Kristalne sale se pruža pogled na terasu u okviru Zepter Smart Life restorana, sa 160-200 mesta, kao i na Promenadu i banjski park. U hotelu se poslužuje doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera prema meniju, a hrana se priprema na zdrav način u vrhunskom Zepterovom posuđu.

Svaki gost hotela ima obezbeđen besplatan parking prostor, kao i besplatan WiFi u celom hotelu.

Vrnjački park

Neposredno uz hotel nalazi se jedinstveni Vrnjački park - simbol lepote i zdravlja tela i duha. Šetnja uz Vrnjačku reku dovešće vas do Rimskog izvora, smeštenog u prostranom i najlepšem delu parka, sa raznovrsnim cvetnim aranžmanima, a zatim do Japanskog vrta, koji je poklon japanskog naroda i izgrađen je po japanskoj tradiciji sa jezercetom i karakterističnom vegetacijom. Takođe, možete posetiti i četiri izvora mineralne vode: Jezero (temperatura vode 27 C), Snežnik (17 C), Slatina (14 C) i Topla voda (36,5 C).

Promo
Raj za sportiste: Hotel Drina, bajina Bašta

Hotel Drina, Bajina Bašta

Vrhunska usluga i udobnost očekuju vas u hotelu Drina, smeštenom u samom centru Bajine Bašte, uz reku Drinu (168 km od Beograda i 38 km od Užica).

Promo

Pored 67 moderno opremljenih soba i šest apartmana, od kojih 26 najnovijih soba po najvišim standardima u hotelijerstvu, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 150 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara.

U restoranu hotela Drina (kapaciteta 120 gostiju) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze domaći specijaliteti.

Hotel Drina nudi odlične uslove za smeštaj i ishranu sportista tokom priprema na otvorenim terenima i sportskoj hali koji se nalaze u blizini.

Za goste hotela se organizuju razni izleti i posete prirodnim lepotama Nacionalnog parka Tara, vožnje čamcima rekom Drinom ili krstarenje jezerom Perućac.

Promo
U zagrljaju dve reke: Vila Drina

Vila Drina

Vila Drina je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 kilometara uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Smeštena je u zagrljaju dve reke Vrela i Drine, obe udaljene od hotela svega dvadesetak metara.

Na tom mestu vodopad reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, duge 365 metara, obrušava se u Drinu. Sa ovog čarobnog mesta gosti ponesu nezaboravne uspomene na
okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada.

Raskošna vila građena između dva svetska rata, nedavno je potpuno obnovljena i pretvorena u moderan hotel sa 14 soba sa najsavremenijom opremom i infrastrukturom. Vila raspolaže sa salom sa 40 mesta za sedenje u kojoj se održavaju manji seminari i skupovi.

Restoran Vrelo, koji je pogodan za sve vrste svečanosti, u neposrednoj je blizini vile Drina, sa jednom od najlepših terasa na samom vodopadu (kapacitet 200 mesta) i raspolaže sa salom kapaciteta 140 mesta, kao i 60 natkrivenih mesta na terasi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online