Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.11.2014.
08:00
pressonline.rs, wannabemagazine.rs A

Još niste odlučili gde na zimovanje? Neka Kopaonik bude vaš izbor

U ovom delu Ervrope, Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Pored toga što predstavlja, po mnogima najlepšu planinu u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Proverite koji su to razlozo, zašto baš ove zime da skijate na Kopaoniku.

Idealan za zimski odmor: Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji
 

Ski Opening na Kopaoniku
Svi ljubitelji skijanja već mogu da zaokruže u svojim kalendarima prvi vikend u decembru, zato što Kaopaonik tada tradicionalno otvara vrata svim skijašima. Dobro poznat peti po redu „Ski Opening“ na Kopaniku rezervisan je od 4. do 7. decembra. Kopaonik je prošle godine za četiri dana privukao čak 15.000 gostuju željnih skijanja i dobre zabave. Budite jedni od njih.

Atraktivne cene i gratis ski pass
Cena paketa za 4 dana, 3 noćenja na bazi polupansiona tokom Ski Openinga iznosi od 219 evra u hotelu “Grand” i 165 evra u hotelu “Angella“. Gostima MK Mountain Resorta i ove godine obezbeđen je dvodnevni gratis ski pass. Mi smo bili i proverili. Sada je red na vas.

Smeštaj u srcu ski staza
Smeštajni objekti “MK Mountain Resort-a”, “Grand Hotel & Spa****”, “Family Hotel Angella ****” i “Apartments Konaci****”, nalaze se u samom turističkom centru (1.770 m.n.v.) i svojim gostima pružaju direktan izlazak na ski staze Karaman Greben i žičaru Pančić ekspres, Krst i Malo jezero. Uverićete se, jer dok doručkujete i pijete prvu jutarnju kafu, tačno vidite kada žičare kreću sa radom.

Vrhunski uređeni ski tereni
Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa 62 km ski staza za alpsko i nordijsko skijanje i pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša. Skijaški centar poseduje i uređen snow-board park sa stazom ukupne dužine 450m. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza “Malo Jezero”. Osim toga, za najmlađe skijaše i početnike, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Izgradnja novih šestosednih žičara
Izgradnja novih najmodernijih šestosednih žičara sa haubom na lokacijama Gvozdac i Krčmar na Kopaoniku uveliko je u toku i to je dodatna novost koja će obradovati sve ljubitelje skijanja.

Raznovrsni programi, zabava za najmlađe, provod za sve uzraste... To su samo neki od razloga da ove zime posetite Kopaonik
 

Ski sezona na Kopaoniku traje duže
Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova. Ovim se postiglo da sezona skijanja traje duže.

Spa & Welness užitak
Za one koji žele potpuno uživanje nakon skijaškog dana, uz pogled na ski stazu, gosti “MK Mountain Resorta” mogu da uživaju u luksuznom spa & wellness centru ali i u spoljnem bazenu sa đakuzijem, koji ima toplu vezu sa zatvorenim bazenom u hotelu Grand, što je omiljena atrakcija među skijašima. Osećaj je neopisiv.


Odmor i za porodice sa decom
Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti – sankanje, klizanje. Za najmlađe i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor “ski vrtića” sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama. Sada i mame mogu malo da predahnu.

Provod za sve uzraste
Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života, na stazi i mimo staze.


Domaća trpeza i praznici
Dok boravite na Kopaoniku obavezno probajte specijalitete kopaoničkog kraja. Neka se na Vašem meniju nezaobilazno nadju rebarca na kajmaku, šardene (jagnjeći specijalitet), dimljena pastrmka, gibanica ispod sača, poslastice od borovnica, ali i specijaliteti internacionalne kuhinje u nekom od brojnih restorana.

Ukoliko se opredelite da dočekate novogodišnje praznike na Kopaoniku, “MK Mountain Resort” tradicionalno za svoje goste priprema bogatu trpezu i zabavni program po kome je hotel Grand odavno poneo epitet najboljeg mesta za doček najluđe noći.

Verujemo da ste već doneli odluku gde ćete ove zime skijati!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online