Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.10.2014.
08:00
Mondo rs A

Ovo su najluksuzniji apartmani za medeni mesec

Kažu da novac ne može da kupi ljubav, ali svakako može da stvori dobre uslove da se ona još više rasplamsa.

Najbitniji je dobar krevet, ali nekima treba ipak više
 

Lanci hotela su se naročito postarali za to. Za cifre od kojih će vam se zavrteti u glavi, dosetljivi hotelijeri nude nezaboravno, romantično iskustvo, piše "Dejli mejl".

Hotel "Njujork palas“ na Menhetnu zaljubljenim parovima nudi "ultimativni veridbeni paket“ koji košta 50.000 dolara. Ako se pitate da li za te pare možda dobijate i prsten, odgovor je da!

 

“The Four Seasons” hotel u Parizu nudi svadbeni paket koji uključuje vožnju limuzinom po nekim od najpoznatijih mesta u francuskoj prestonici, krstarenje Senom, spa tretmane, testiranje šampanjca iz hotelskog podruma i individualne ture po Luvru nakon radnog vremena.

 

Pogled iz apartmana je poseban, osim čitave panorame grada kao na dlanu vidi se i Ajfelov toranj. Cena se dobija na zahtev.

U paket zapravo ulaze dva noćenja u posebnom “medenom” apartmanu koji je jedan od retkih u Njujorku sa pravim kaminom, večera na krovu, najskuplji šampanjac, masaže, sveže latice ruža posute svuda i prsten sa dijamantom koji po narudžbini radi Martin Kac. Komadi nakita koje je on dizajnirao nose Nikol Kidman, Anđelina Džoli, Sandra Bulok i mnoge druge poznate ličnosti.

“Burdž Al Arab” hotel sa sedam zvezdica u Dubaiju dozvoljava gostima da zakupe i helipad, ako im je neophodan za obavljanje svadbene ceremonije.

Za “tričavih” 55.000 dolara, parovima je na raspolaganju “venčanje na oblacima” koje podrazumeva proslavu na visini od 212 metara sa prelepim pogledom na Arapski zaliv i naravno da se očekuje da sletite helikopterom.

Parovi izgovaraju bračne zavete na istom mestu na kojem su igrali Tajger Vuds, Rodžer Federer i Andre Agasi.

Uz raskošni apartman dobija se lični batler, organizator venčanja i iPad pozlaćen 24-karatnim zlatom.

Takođe, na raspolaganju je lični trener koji će se postarati da do venčanja sve bude na svom mestu, kao i dizajner parfema koji će vam pokloniti jedan tačno izrađen prema vašem ukusu.

Skuplji provod nudi “Interkontinental” u Ženevi – paket za medeni mesec košta 56.000 dolara za samo jednu noć! Apartman ima 11 soba uključujući biblioteku, galeriju, hamam, teretanu i saunu, pa zaljubljeni par može sam da izabere čime će ispuniti vreme te jedne noći.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online