Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.01.2014.
08:00
klix.ba A

U ovim gradovima ćete se nezaboravno provesti

Svaki deo sveta ima svoje specifičnosti, prednosti i mane. Dok se jedni hvale bogatom istorijom, drugi se diče modernom arhitekturom. Sve to je manje-više privlačno turistima, ali ono što većini ostaje u sećanju je koliko su se u nekom mestu zabavili. List ''Biznis insajder'' je iz tog razloga napravio listu gradova u kojima je zabava najbolja.

Pleni arhitekturom i noćnim životom: Barselona

Barselona

Barselona obiluje prekrasnim plažama i bogatim noćnim sadržajem. Zato i ne čudi da je ovaj grad glavno stecište hedonista iz celog sveta. Većina njih dane provodi na plažama, a noći u lokalima koji se ne zatvaraju do ranih jutarnjih sati.

Berlin

U Berlinu svako ima svoju verziju zabave i svaka je nezaboravna. "Bez obzira koliko rano dođete u grad, čućete muziku koja odjekuje, a samo što se okrenete, shvatićete da je 8 sati ujutro. To je Berlin!", piše ''Biznis insajder''.

Meksiko Siti

Ovaj grad vam nudi mnogo turističkih atrakcija, fenomenalnu gastronomiju i odlične šoping lokacije. Ako se pravilno stopite sa gradom, odjednom ćete shvatiti kako opušteno pevate sa lokalnim stanovništvom.

Bukurešt

Do glavnog grada Rumunije lako je stići iz svih krajeva Evrope. Osim što se može pohvaliti fenomenalnom arhitekturom i mnoštvom muzeja, Bukurešt je pravi raj za hedoniste. Najpoznatiji kvart za nezaboravan provod je naselje Lipskani. U srednjem veku ovo naselje bilo je centar trgovine, a danas se razvija u stilu Los Anđelesa.

Dablin

Kada kažete Irska, prvo što vam padne na pamet su viski i pivo, a koliko vrsta ovog pića ima, postaće vam jasno čim izađete na ulice Dublina. Pabovi i barovi su prepuni od jutra do mraka, a zabava je na vrhuncu za vreme nacionalnog praznika - Dana Svetog Patrika.

''Biznis insajder'' preporučuje da upravo u ovom gradu proslavite ovaj praznik jer je zabava nezaboravna.

Goa

Goa u Indiji je san svih hedonista. Dan u ovom rajskom mestu, kako ga nazivaju, počinje uživanjem na plaži sa zlatnim peskom, kokosovim palmama i voćnim koktelima, a završava sa plesom, didžejevima i zabavama.

Ibica

Ibica je sinonim razuzdanih zabava koje traju danima. Na Ibici se ne izlazi u jedan, već u više klubova tokom noći, stoga pripremite se da platite cenu za tom. Osim zabave, boravak će nezaboravnim učiniti prirodne lepote i gastronomska ponuda.

Minhen

Mihnen i njegov Oktoberfest, tokom kojeg se popije na desetine hiljada litara piva,i tekako zaslužuju da se nađu na ovoj listi. Za 16 dana festivala u grad poseti više od šest miliona ljudi iz celog sveta. Pivo, hrana, muškarci u kožnim šorcevima i žene u pripijenim haljinama dovoljni su za ludi provod.

Tokio

Nazivaju ga najluđim gradom na svetu, a ludi noćni život ovog grada garantuje vam kako je ta izjava tačna. Neonska svetla svuda oko vas, prepuni klubovi, karaoke, seks, nindža barovi. U futurističkom Tokiju doživećete sve čemu se nikad niste nadali.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online