Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.02.2010.
21:25
Vestionline A

Top-lista "putnika iz pakla" na koje uvek naletimo

Uz duge redove, kašnjenja polazaka i odlazaka, izgubljene prtljage, nevreme, na putovanju vas mogu iznervirati i "saputnici iz pakla“, a s nekima od njih verovatno ste se već susreli. Prema komentarima svetskih putnika napravljena je lista najomraženijih, a vi procenite šta je najmanje "zlo“.

Mnogi se nadaju da pored sebe u avionu, autobusu ili vozu neće dobiti neko zanovetalo, smrdljivca ili nekoga ko će zauzeti i pola njihovog sedišta. 

Putnička agencija TripAdvisor sastavila je top-listu "putnika iz pakla":

Osvajači tuđeg prostora

Nekima, izgleda, lični prostor ne predstavlja ništa važno, pa će svoju ruku, koleno ili nogu bez imalo osećaja staviti tamo gde ne bi trebalo. Ima i onih koji će zaspati i nasloniti glavu na vaše rame. U ovu grupu spadaju i svi oni koji dok sede ispred vas u autobusu, spuste svoje sedište toliko da vam zabiju nos u svoje teme.

Nervozna i nemirna gunđala

Prigovaraju na svaki zvuk, pokret, paljenje svetla, gašenje svetla, oblak, kapljicu kiše, zgužvane novine. Pričajući i sebi u bradu i svima oko sebe više ne možete da napravite razliku da li se radi o umno poremećenoj osobi ili čoveku kome je nemoguće ugoditi. Nekad znaju da izgledaju vrlo opasno.

Nezaustavljive pričalice

Od njihovog razvoda pa do svih zahvata kod zubara, pričaju i pričaju, a vi ste njihov zarobljenik. Još ako se desi da ih je više, da je to "internacionalna“ ekipa u međunarodnom vozu od Beograda, preko Zagreba do Ljubljane koja pokušava da odgonetne misteriju balkanskih zbivanja, teško vama.

Putujuća opasnost

Kijaju, šmrču, znoje se, perutaju. Ovakvi putnici bi trebalo na sebi da nose nalepnicu "Bio-Hazard".

 

 

 

 

Torbe svuda, torbe oko nas

Osim što imaju previše torbi u koje su natrpali valjda sve što imaju, njihov prtljag je zauzeo i prostor ispod vaših nogu i iznad vaše glave. I taman kada ste zaspali oni se sete da su možda nešto vrlo važno zaboravili. A da bi proverili moraju da otvore svaku torbu...

Preživači smrdljive hrane

I salata od jaja i luk su ukusni, ali kad to neko jede na pola metra od vašeg lica u zatvorenom prostoru, svaki ugođaj nestaje. Ovome treba dodati i da je surutka zdrava, ali ne za one koji dele kupe sa osobom koja uživa u "toplom napitku“.

Deca bez nadzora

Iza vas sede deca i doslovno vas zlostavljaju, udaraju nogama, guraju vaše sedište, vrište na uho, bacaju grickalice po koci, lepe tetovaže na čelo dok spavate. A njihovi roditelji za to uopšte ne mare. Pa to su samo deca...

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online