Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 12.04.2012.
08:00
B92 A

Šta se desi u Vegasu ostaje u - busu

Las Vegas je grad poznat po ekcesima, od osvajanja do gubljenja novca pa do uvek žednih posetilaca i ludih seksualnih iskustava.

Hedonistički apetit učinio je ovaj grad savršenim izborom za mesto radnje čuvenog filma "Mamurluk u Las Vegasu" (The Hangover).
 

Sada se uprava grada dosetila kako da pomogne svima onima koji se malo “zanesu” u Gradu greha, tako što će im, od 14. aprila, lečiti mamurluk u specijalno opremljenom autobusu.

Hangover Heaven je koncept koji je osmislio anesteziolog Džejson Berk a ideja je jednostavna: u ponudi je prva pomoć u vidu vitamina, lekova i aminokiselina.

Berk tvrdi da njegovi tretmani leče 90% mamurluka za samo 45 minuta. "Nije važno šta ste pili prethodne noći, ako se ujutru osećate kao da želite da umrete, Hangover Heaven će učiniti da se osećate dobro za samo 45 minuta" piše na sajtu organizacije.
 

Potencijalni pacijenti će moći unapred da pozovu autobus i biće pokupljeni na dogovorenoj destinaciji. Druga mogućnost je i da se kretanje autobusa prati na vebsajtu.

U autobusu se nalaze dve prostorije kao i 6 kreveta. Ipak, postoji jedna začkoljica; klijenti će morati da se suoče sa iglama kako bi procedura bila efektna.

“Kada se mušterija nađe u autobusu naši lekari će mu uzeti kratku medicinsku istoriju i odlučiti na koji način će mu pomoći,” kaže Berk. “Dobiće malu infuziju, koja uopšte ne boli i tada terapija počinje.”

Naravno brza rehidratacija nije besplatna. Osnovni ‘Redemption’ (Iskupljenje) paket koji podrazumeva intravensku hidrataciju košta 99 evra, iako firma radi na uvođenju promotivne ponude od 68 evra.

‘Salvation’ (Spasavanje) tretman podrazumeva lekove protiv mučnine i upala, kao i vitamine – a to “zadovoljstvo” koštaće vas 152 evra.

A za one koji baš preteraju sa pićem i ne mogu da stoje na nogama, postoji mogućnost dolaska lekara do sobe klijenta za tričavih 305 evra.

Neki će možda reći da će vam, od plaćanja tolike sume da vam bude bolje, posle opet biti loše; međutim, složićete se da kad ste već u Vegasu sigurno niste došli bez para, tako da 300 evra gore-dole, nije velika razlika.

"Ljudi dolaze u Las Vegas da se opuste, izbace stres i dobro se provedu. Da li treba da izgubite čitav dan od odmora samo zato što vas je barmen previše služio prethodne noći?", pita se dr Berk na svom sajtu. "Ja kažem - NE".

Međutim, nemojte posle da kažete da niste upozoreni:

"Naši autobusi čine čuda, ali ne mogu da vas vrate iz mrtvih", piše na sajtu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.04.2012. 08:33
Intravenska hidratacija košta 99 evra?! Za te pare bolje uzeti još alkohola, jer kao što svi znamo klin se klinom izbija!!!
Petak 13.04.2012. 14:23
Prvo "nateraju" da konzumiraju što više pića, uz što više malouspešnog kockanja, zatim naplate i otrežnjivanje. Čerupanje u svakom obliku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online