Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.01.2010.
12:58
Vestionline A

Poklanjamo avionske karte za Beograd

NAGRADNA IGRA: Da Vam ulepšamo zimske praznike i ubrzamo putovanje kući, susret sa porodicom i prijateljima Vesti-online.com i turistička agencija Putnik Travel Vam poklanjaju dve povratne avionske karte Beč - Beograd - Beč.

Pogled na Beograd sa novobeogradske obale Save

Takmičenje počinje 5. januara, a završava se 15. januara u podne kada ćemo na našem sajtu objaviti ime pobednika. Pobednik je jedan, a sam odlučuje koga želi sa sobom da povede na put.

 
Pravila igre

Sve što treba da uradite je da kratko odgovorite zašto biste baš Vi trebalo da postanete naš pobednik i avionom Austrian Airlines-a doputujete u Beograd.

Da bismo malo "začinili“ igranje svakog dana ćemo objavljivati najinteresantnije, najšaljivije ili najupečatljivije poruke pristigle prethodnog dana. U finalnom izvlačenju žrebom učestvovaće samo oni čiji su odgovori u međuvremenu bili objavljeni.

To znači da ako ne vidite sebe na našem sajtu ili mislite da Vas je neko nadmašio možete poslati novi mail sa novim odgovorom, i to koliko god puta želite. Dakle, što više mejlova, veća je šansa da bude izvučeno vaše ime.

Uz to u mejlu treba napisati ime i prezime, godinu rođenja, adresu i telefon.
Dobitnik svoje karte može iskoristiti u periodu od 21.01.2010. do 31.05.2010.
Pobednik nagradne igre mora da do 20.01. obavesti turističku agenciju o preuzimanju karata i datumima polaska i dolaska. Kontakt agencije možete naći na sajtu http://www.putnik.eu/home/eu/

Svoje odgovore šaljite na adresu redakcija@vesti-online.com, a mi ćemo proglasiti pobednika i njegovo ime objaviti na sajtu 15.01.2010.

Informišite se, zabavljajte, igrajte i putujte sa nama.

Srećni praznici!

Vesti-online.com

KANDIDATI ZA NAGRADE - KONAČNA LISTA:

1. Slavomir Stević, Beč: Samo zato što sam rođen u Srbiji!

2. Vesna Blagojević, Ajzenštat: Zar treba neki poseban razlog da bi se rado letelo u Beograd. Živim blizu bečkog aeordroma i svaki dan vidim avione koji lete za Beograd. Dugo nisam bila u Srbiji. Veoma bi me radovala ova nagrada.

3. Bogdan Ilić, Beč: Ja sam iz okoline Banjaluke i Beograd mi nikako nije usput, jer idem uvek autom. Ako dobijem ove karte, žena i ja žemo za Beograd, pa odatle za Banjaluku. U Beogradu sam poslednji put bio pre devet godina.

4. Ivan Radović, Beč: Ako dobijem nagradu, idem u Beograd sa najboljim drugom i provešću dva luda dana i dve još luđe noći na splavovima.

5. Jovana Lukić, Linc: Vodiću mamu u Beograd, šetaćemo tim lepim gradom, pićemo kafu u svakom kafeu koji nam se dopadne... A radovaće nam se i tetka Zorica, kod koje ćemo spavati.

6. Srba Matić, Beč: Voleo bih da dobijem nagradu zbog devojke Andrijane i
povedem je sa sobom u Beč!!! 

7. Zoran Božilov, Beč: Ja se bečim u Beču vec 9 godina! Karta mi nije potrebna,ali je potrebna mojoj devojci i budućoj supruzi Ani! Do sada smo se patili sa vizama i užasnom papirologijom...

8. Zoran Milojčević, Beč: Ne plašite se, neću praviti probleme u avionu, evo obećavam, neću poneti eksploziv sa sobom ;))!

 9. Slavije Rajić, Beč: Pošto sam rodjen 01.01.57. imam valjda i pravo da letim PRVI - kao dobitnik vaše nagrade.

10. Ana Kalinić, Beograd: Poššto bih otišla u Beč sa drugaricom na mesec dana, autobusom, iskoristile bismo ove karte za povratak u Bg. Da se posle ludih dana provedenih u Beču, zavalimo u avion i da leeetimoo za naš Beograd, koji će već uveliko plakati za nama.

11. Helena Petrović, Beč: Ne mozete ničim boljim obradovati vrednog studenta iz Beča, nego kartama za voljeni Beograd kad se zaželim kuće i starih prijatelja! Mali slatki beg od učenja i obaveza, bez višesatnog truckanja u autobusu, još kad povedem drugaricu sa sobom, ahhh već sam u oblacima :)

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online