Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 24.10.2011.
08:00
S media A

Zemlje s najboljim seksom

Grci su prvi po učestalosti seksualnih odnosa, Šveđani veštine potrebne u krevetu uče u školama, Brazilci su spremni sve da probaju, dok Izraelke znaju da traže od partnera ono što im prija.

Odaberite svoju seks destinaciju
 

Istraživanje seksualnih navika parova koje je sprovela kompanija "Dureks" pokazalo je zanimljive rezultate i izdvojilo četiri zemlje čiji stanovnici najviše i najčešće uživaju u seksu, piše Press. Brazil, Švedska, Grčka i Izrael su prema rezultatima istraživanja mesta gde parovi to rade najčešće, a kada je seks u pitanju, ne stide se da eksperimentišu.

BRAZIL
Predivna preplanula tela mladih Brazilki verovatno su jedan od razloga zašto Brazilci često imaju seksualne odnose, a čak 85 odsto parova izjavilo je da to radi barem jednom nedeljno. Možda to i ne deluje kao neka fascinantna statistika, ali druge zemlje i te kako zaostaju za ovom brojkom. Brazilci su spremni sve da probaju, pa im afrodizijaci nisu strani, a 77 odsto ispitanika izjavilo je da redovno praktikuje oralni seks. Istraživanja pokazuju da je za seksualni nagon Brazilaca kriva znatiželja, a iako seks smatraju odličnom aktivnošću protiv stresa, pokazali su se i kao relativno veran narod. Čak 70 odsto žena izjavilo je da je za dobar seks potreban nivo intimnosti koji je moguć samo u monogamnom odnosu.


ŠVEDSKA

Žitelji najdepresivnije zemlje na svetu potragu za seksualnim zadovoljstvom započinju veoma rano, pa je tako seksualna edukacija deo obrazovanja, a sastoji se od brojnih predmeta. Počinje sa biologijom u osnovnoj školi, a neke srednje škole imaju izborne predmete na kojima je moguće naučiti sve o ljubljenju, seksualnom identitetu i kontracepciji. Školovanje se nastavlja i na fakultetu, pa je moguće upisati predmete koji analiziraju seksualnu požudu i mnoge druge aspekte seksa. Švedska nudi i razne sajmove i radionice za zrelije žene, na kojima one mogu otvoreno da pričaju o orgazmu, nauče kako da pronađu svoju G-tačku, a sve je to razlog zašto je čak 61 odsto ispitanica reklo da je doživelo orgazam tokom poslednjeg seksualnog odnosa.

GRČKA
Grcima pripada zlatna medalja u seksu, a od 26 zemalja zauzeli su prvo mesto po učestalosti vođenja ljubavi, sa čak 164 puta godišnje. U Grčkoj je seks način za provođenje slobodnog vremena, a mali je procenat žena koje se izvlače na glavobolju kako bi ga izbegle. Možda je stvar u klimi ili u atraktivnim telima grčkih muškaraca, ali jedno je sigurno: Grci često upražnjavaju seks i ne stide se da eksperimentišu u krevetu.

IZRAEL

Nedavno sprovedena anketa na 14.840 Izraelki pokazala je da je njih čak 72 odsto doživelo orgazam tokom poslednjeg seksa, a čak 71 odsto je izjavilo da se to dogodilo zato što su znale da traže od partnera ono što im prija. Izraelke nisu ćutljive u krevetu, a ako glasnim uzdisanjem i stenjanjem ne uspevaju da prenesu poruku partneru, nije im teško da kažu šta tačno i kako žele.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.10.2011. 17:19
GORCA Zemlja ne grad "SERBIA"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online