Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.07.2011.
16:12
Sponzorisani tekst A

Raj na Srebrnom jezeru

U severoistočnom delu Srbije, u karpatskom obodu Panonskog basena, nedaleko od ušća Peka u Dunav nalazi se Srebrno jezero. Locirano na jednom od najlepših delova Dunavskog basena, uz desnu obalu Dunava u regionu Braničeva, pored Velikog Gradišta. Nalazi se na 110 km od Beograda, a na samo 35km od Požarevca.

Projekat Silver Lake resot koji podrazumeva izgradnju prvog pravog turističkog resorta sa kongresnim, sportskim, turističkim i rekreativnim sadržajima, plod je privatne inicijative - investitor je preduzeće “Silver Lake Investment” iz Beograda, čije je osnivač NCA Invesment Group na čelu sa Slobodanom Vučićevićem, (Droga Kolinska, Grand Prom, Štark, Srpska Asocijacija Menadžera...)

Dragulj turizma

U popodnevnim satima, kada sunce pođe na počinak iza Karpata, milioni iskrica čine njegov srebrni odsjaj, pa je po tome dobilo ime Srebrno. Izuzetne lepote, od početka je postalo omiljeno izletište i okosnica turizma u ovom kraju, pa je nazvano i srpsko more. Mnogi tvrde da je Srebrno jezero dragulj kontinentalnog turizma u ovom delu Srbije. Osim lepote okruženo je i bogatim kulturno-istorijskim sadržajem: Golubački grad, Ramska tvrđava, Viminacijum, Smederevska tvrđava, Trajanova tabla, Lepenski vir, Nacionalni park Đerdap.

Uz sve što je do sada uradjeno (infrasruktura, restoran, kafei, marina za jahte i čamce, teniski tereni, šetne staze, itd) od ovog leta na Srebrnom jezeru otvoren je i moderan kompleks bazena Aqua Club Silver Lake sa nekoliko bazena, toboganima, dečijim zabavama itd.

Pored svega ovoga u nastajanju je i apartmansko naselje koje obuhvata vile, apartmane, kuće za odmor i vikend kuće. Izgrađeni, a i budući planirani objekti pružaju komfor, toplu atmosferu, privatnost, profesionalnu službu održavanja i upravljanja kompleksom, i nalaze se na različitim loikacijiama.

Brodom do Golubca

Kako bi turističku ponudu Srebrnog jezera učinila još atraktivnijom kompanija "Silver LakeInvestment" je u svoju ponudu uvrstila veliki turistički brod "Silver Star". Brod može da primi ukupno 380 putnika na dve otvorene terase i zatvorenim salonima.

Kako za naš portal kaže Slavinski, brod će tokom letnje sezone saobraćati na relacijama os Srebrnog jezera do Golubca i Ramske tvrđave, a posle toga će jedan deo godine biti stacionar u Beogradu gde će krstariti Savom i Dunavom i služitiiu komercijalne svrhe posetiocima i turustima.

Pored već izgrađenih kuća za odmor i apartmana, moguće je izabrati tip apartmana / bungalova / kuće za odmor iz široke ponude. U okviru predviđenih tipova objekata, po svojoj želji i potrebama se može organizovati unutrašnji raspored, veličina prostorija, njihovo uređenje i nivo opremljenosti, a po sistemu "ključ u ruke.

O izgledu, kvadraturi objekata, i položaju placeva više na sajtu investitora Silver Lake Resort www.srebrnojezero.com.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online