Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.04.2011.
08:00
Net.hr A

Da li ste znali da ova mesta postoje?

Ništa neće dati posebnu čar vašem piću bolje od ispijanja istog dok sedite u krilu "Ejlijena" (Alien), slažete se? Pripremite se za turneju po najneobičnijim barovima i klubovima širom sveta!

Giger Bar, Čur, Švajcarska

Giger bar je klub poznatog slikara i umetnika Gigera
 
Giger Bar danas postoji u švajcarskm gradu Čur iako je prvenstveno zamišljeno da se nalazi u Njujorku. Izgradnja, sređivanje i dekorisanje bara trajalo je dve godine. Možda vam ime ovog bara ništa ne znači, ali ako ste gledali film "Ejlijen" (Alien), prepoznatćete šta je bilo inspiracija za dizajn. Prostor je poprilično mračan i neobičan, a užasavajući osećaj pružaju i posebno dizajnirane stolicei - kao da sedite u krilu čudovišta.
 
 
 

"Dipeš moud" (Depeche Mode) Bar, Talin, Estonija

"Dipeš moud" bar
 


Ovaj mračni kutak Estonije inspirisan je kultnom grupom "Dipeš moud", a za njega verovatno ne znaju čak ni svi njihovi fanovi. Bar je još poznat po tome što servira koktele "Master & srvent" ili "Prsonal Džizs", a ne treba posebno naglašavati kakva se muzika tamo pušta. Fotografije članova grupe krase zidove, a na video-zidu se stalno prikazuju spotovi. Za neke je ovo mesto pravi pakao, a za neke slatki raj.

"Hobit haus" (Hobbit House), Manila, Filipini

Usluga na visini zadatka: Hobit haus
 


Dekor ovog kluba je šarmantan, preovladava drvo, a viši ljudi moraju da se sagnu da bi prošli kroz vrata. Pretpostavljate - vlasnici i osoblje lokala su osobe niskog rasta. Klub je poznat i po tome što svako veče gosti imaju priliku da uživaju u živoj muzici.

NASA, Bangalor, Indija

Fotografisanje enterijera nije dozvoljeno: NASA bar
 


Osoblje kluba nosi svemirska odela, a čitav je interijer osmišljen u spejs-šatl stilu. Šank je rezervoar za gorivo, toalet je u prostoriji za odlaganje smeća, stolovi su raketni bacači, a na zidovima su fotografije - pogled na zemlju iz orbite. Sve u svemu - pravi raj za poštovaoce SF-a.

 

"Red si star" (Red Sea Star), Eilat, Izrael

Dobrodošli u klub za sirene: "Red si star"
 


Smešten je pet metara ispod površine Crvenog mora, a enterijer podseća na kuću za sirene. Stolice su u obliku meduze, lusteri u obliku morskih zvezda i naravno prostrani stakleni prozori. Sve pršti od boja! S obzirom da je reč o klubu i restoranu, gosti mogu kvalitetno da provedu vreme.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online