Utorak 25. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.03.2011.
08:00
Vestionline A

Trenuci odmora u poslovnom kalendaru

U samom srcu Vračara, nedaleko od Hrama Svetog Save nalazi se biznis Hotel Crystal 4*. Za nepunih godinu dana rada, hotel je pridobio velike simpatije gostiju i najistančajnijeg ukusa. Oaza mira u centru grada pruža novo iskustvo u Beogradu.

Već na prvi pogled hotel će vas šarmirati modernim ali toplim enterijerom i sofisticiranom atmosferom. Hotel raspololaže sa 35 luksuznih soba i 9 moderno dizajniranih apartmana, prostranom konferens salom i garažom.


Pored predsedničkog - "Crystal", u ponudi su tri "executive" aparmana koji nalik "boutique hotelima" svojim enterijerom pričaju jednu neobičnu priču, svaki za sebe. De Luxe sobe su oličenje komfora, prefinjenosti u dizajnu i raskoši. Sve "De Luxe" sobe imaju luksuzno uređena kupatila sa tuš kabinama, LCD televizore sa kablovskom televizijom i sistemom "Video on demand", min bar, sef, direktnu internet konekciju i klima uređaje sa nezavisnom kontrolom svake sobe.


Najprestižniji apartman - Crystal Apartman - koji se nalazi na poslednjem šestom spratu, sačinjen je od 3 prostorije: spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevnog boravka i odvojene kancelarije. "Crystal Apartman" predstavlja odgovor na najviše zahteve poslovnih putnika i hedonista, koji traže savršen spoj komfora i nesvakidašnjeg, inspirativnog stila uređenja hotelskog prostora.

"Executive Apartmani", kao i "Crystal Apartman", imaju odvojene toalete i luksuzno uređena kupatila sa hidromasažnim kadom, LCD televizore sa kablovskom televizijom i sistemom "Video on demand" u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, direktnu internet konekciju, mini bar, sef, klima uređaje i balkone sa nezaboravnim pogledom na panoramu grada Beograda.

Jedinstveni u hotelskoj ponudi u celom regionu, "Bussines apartmani" predstavljaju odgovor na svakodnevne potrebe modernih poslovnih ljudi koji žele nešto više. Sastoje se od dve prostorije, luksuzno uređene spavaće sobe i savremeno opremljene kancelarije koja može vršiti funkciju udobnog dnevnog boravka.

Free wireless internetom obezbeđen je u svim javnim prostorima, a LAN internet konekcija free of charge obezbedjena je u svim sobama. 


U okviru hotela počeo je sa radom restoran, gde svakim danom od 18- 22h možete uživati u spoju mediteranske i moderne francuske kuhinje. U skladu sa potrebama hedonista, pažljivo odabran meni sadrži specijalitete za svačiji ukus. Počev od prušute, laganih španskih tortilja, preko pasta, brancina, bifteka, obrok možete ulepšati domaćim toratama i kolačima.


Dobro odabran spoj tradincionalnih namirnica pripremljenih na savremen način učiniće da i već dobro poznate obrok salate dobiju sasvim nov doživljaj. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online