Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 25.01.2011.
08:00
Vestionline A

Gradovi na plaži koje morate videti

Ukoliko razmišljate da spojite lepo i korisno, vreme je da razmislite o odmoru u velegradu koji je na obali mora ili okeana. Ovo je lista suncem obasjanih gradova sa plažama koje privlače i mlade i stare, i one željne zabave i sporta ali i porodične ljude.

Barselona prosto privlači turiste
 

1. Barselona (Španija)


Najlepši (primorski) grad Španije ima najprometniju mediteransku luku. Restorani, barovi i klubovi na obali u letnjem periodu uvek su puni. Plaže u ovom gradu zadovolje sedam miliona kupača svake godine!

Predivni Kejp Taun, najveći grad u Južnoafričkoj republici
 

2. Kejp Taun (Južna Afrika)

Dobro izgledaju, puno zabave, sporta i druženja. Tako bi u jednoj rečenici bile opisane plaže ovog grada. Hot-spot je veličanstvena plaža "Tejbl Mauntin". Obala je stvorena za svakoga - za mlade željne provoda, za porodice, za starije, za sportiste...

Grad sa najvećom plažom na svetu
 

3. Rio de Žaneiro (Brazil)


Da li je potrebno da se pomenu Kopakabana i Ipanema? Kad jednom dođete, teško ćete moći da se vratite u stvaran svet...

Afrčki mediteranski gradovi uvek privlačni za posetioce

4. Tandžir (Maroko)


Od kad je nedavno uspostavljena nova vlast, u Tandžiru su plaže procvetale, prevaranata je sve manje, a čak su i taksisti postali ljubazni. Na mestu na kom Atlantik sreće Mediteran, turisti mogu da otkriju novi stil ovog grada.

Jedan od najvećih gradova Australijskog kontinenta

5. Sidnej (Australija)


Jedna od najvećih i najboljih svetskih plaža nalazi se u Sidneju. Bondi je peščani raj na kome se sudaraju okean i kopno, blizu je centra grada, sa čuvenim talasima. Naravno, nije jedina gradska plaža, a sve zajedno čine ovaj grad jednim od najboljih destinacija sa provodom na plaži.

Još jedan španski grad koji odiše mediteranskim duhom
 

6. Valensija (Španija)


Grad se nalazi na top listi sajta Lonely Planet kao jedan od najpoželjnijih gradova ove godine, a plaže su važan faktor što se Valensija našla na toj listi. Sa predivnim promenadama, živopisnim barovima i diskotekama, obala ovog grada nudi letovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 Predivni moderni Tel Aviv

7. Tel Aviv (Izrael)


Potpuna suprotnost Jerusalimu, moderni Grad greha nudi zabavu i za mlade i za stare, zabavu u moru i na pesku. Plaže su sigurne i veoma čiste.

Pogled na Tel Aviv i njegov poznati luksuzni hotel

8. Dubai (UAE)


Ekskluzivna turistička destinacija može da bude po volji (i džepu) i običnih ljudi. Na obali možete da šopingujete, jedete, da se bavite sportom i rekreacijom, a more nudi sve vrste zabave. Iako ima fantastičnih zatvorenih i privatnih plaža, javni pesak je premija!

Majami je poznat po hotelima, plaži i prelepim devojkama

 

9. Majami (SAD)


Naravno, Južna plaža je mesto na kome su najlepši ljudi na svetu, ali ni ostatak peščanih plaža u Majamiju nije za potcenjivanje. Neke plaže su čuvene po talasima pa su i dom mnogih poznatih surfera.

Najpoznatije letovalište u Velikoj Britaniji
 
 

10. Brajton (Engleska)


Čuveno englesko letovalište sa susednim Houvom ima boemski duh. Ipak, privlači mlade, pogotovo studente, surfere i hipike 21. veka, ali i sve one koji su željni kako dnevne tako i noćne zabave.

Utorak 25.01.2011. 19:48
E da je para
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online