Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.02.2019.
05:30
Telegraf.rs, Vestionline A

Stiže najbolji Huawei telefon P serije, kojeg prate brojne povoljnosti

Kompanija Huawei još jednom je opravdala svoj status lidera u svetu inovacija i pametnih telefona. Na događaju koji je organizovan u renoviranom prostoru Huawei Experience Store-a u Ušće Shopping Centru, Huawei je najavio sjajnu pogodnost koja će obradovati najvernije korisnike Huawei pametnih telefona.

EPA/Mauritz Antin
Foto: Ilustracija

Za ljubitelje vrhunske tehnologije Huawei je pripremio nekoliko iznenađenja, a prvo među njima je renovirana prodavnica Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru koju je Huawei posvetio svim svojim korisnicima, prilikom otvaranja premium radnje brenda.

- Drago nam je što ste ponovo sa nama i što pratite put kompanije Huawei, put koji bez premca vodi ka vrhu, pomera granice i postavlja trendove. U susret najnovijem telefonu naše čuvene P serije, pripremili smo niz iznenađenja za vas, a najbolji mobilni telefon iz Huawei P serije će vas sve ostaviti bez daha - izjavio je Dragan Jovanović, retail direktor kompanije Huawei.

Naime, Huawei je pozvao svoje najveće fanove da među prvima kupe najbolji mobilni telefon iz P serije oslanjajući se na odlično dosadašnje iskustvo sa Huawei pametnim telefonima, budući da novi P još uvek nije dostupan na globalnom tržištu. Svi koji se odluče na ovaj potez u periodu od 20. februara do 10. marta ove godine, dobijaju od kompanije Huawei vredan poklon - Sony playstation PS4 slim 500GB.

Tako će pravi ljubitelji Huawei mobilnih telefona, odnosno 50 najbržih, uživati ne samo u telefonu koji predstavlja najnovije dostignuće na globalnom tržištu inovacionih tehnologija, već i u čuvenoj gejming konzoli. Dakle, nije potrebno da znate karakteristike najnovijeg Huawei P telefona, niti broj pixela njegove kamere, dovoljno je samo da znate da je najbolji P koji dolazi!

Huawei P serija doživeće svoju zvaničnu svetsku premijeru 26. marta ove godine na svečanosti u Parizu, a oči tehnološke javnosti celog sveta usmerene su u ovom pravcu, iščekujući dolazak najboljeg telefona Huawei P serije do sada.

Lokalno predstavništvo kompanije Huawei će, u čast svetskoj premijeri, obeležiti dolazak Huawei telefona P serije aktivacijom u Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru, gde će svi okupljeni gosti imati jedinstvenu priliku da vide i isprobaju najbolji P do sada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online