Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.08.2018.
00:30
Vestionline A

Nokia 7 Plus najbolji pametni telefon 2018. godine u "consumer" kategoriji

Organizacija EISA (Expert Imaging and Sound Association) proglasila je telefon Nokia 7 plus pametnim telefonom 2018. godine, u "consumer" kategoriji, saopštila je kompanija HMD Global, dom Nokia telefona. EISA nagrade dodeljuje najveća svetska nezavisna komisija koju čine predstavnici 55 najcenjenijih specijalizovanih časopisa i portala. Kolektivno su pohvalili telefon Nokia 7 Plus zbog upečatljivog dizajna, odličnih performansi i impresivnih mogućnosti kamere, nakon testiranja protiv jake konkurencije u jednoj od najtraženijih kategorija ove nagrade.

Promo
Nokia 7 Plus

- Nokia 7 plus osmišljena je kako bi isporučila sve ono za šta se mi u kompaniji zalažemo, a posebno nas raduje što je taj naš cilj prepoznat od strane eksperata branše. Nastojimo da stvaramo telefone koji će objediniti moćne performanse, sjajne karakteristike fotografije i elegantan dizajn po prihvaltjivoj ceni. Nokia 7 plus je otelotvorenje naše misije da isporučujemo uređaje koji su koliko lepi, toliko i moćni a dolaze po izuzetno povoljnoj ceni. Sa priznanjem od strane ovako uvaženog udruženja kao što je EISA, pokazujemo da je u jednom uređaju moguće objediniti i vrhunski dizajn i snagu - rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvoda kompanije HMD Global.

Napravljen da isporuči neverovatan sadržaj, Nokia 7 Plus je pravi heroj u rangu Nokia pametnih telefona. Kombinujući inovativni optički hardver i algoritme za pravljenje fotografija, ovaj telefon pretvara trenutke u fotografije koje izgledaju iznimno realno. Dvojni sensor glavne kamere sa ZEISS optikom i ultra-osetljivim senzorom rezolucije 12 MP koji omogućava 2X optički zum. Nokia 7 plus poseduje Pro Camera režim rada koji vam omogućava da slikate kao profesionalac, sa mogućnošću ručnog podešavanja naprednih odlika kamere kao što je balans bele, focus, ISO, brzina okidanja i ekspozicija.

Sa impresivnom glavnom kamerom rezilucije 16MP sa ZEISS optikom, Nokia 7 plus se odlično prilagođava uslovima loše osvetljenosti, povećavajući osetljivost kako bi se osigurao savršen selfi. Napredan Dual-Sight režim koristi i prednju i glavnu kameru kako bi napravio savršeni #Bothie, koji se potom može spremiti na servis “Google Slike” koji je neograničenog kapaciteta. Tri mikrofona snimaju prostorni zvuk u režimu “360° Nokia spatial audio” kako bi adekvatno ispratili video snimak rezolucije 4K i vašu publiku uvukli u središte zbivanja, stvorajući sadržaj dostojan velikog ekrana.

Optimizovan za maksimum performansi u svakom trenutku, pruža izvanredno dvodnevno trajanje baterije. Sa blagim zakrivljenjem poleđine i tankim ivicama, Nokia 7 Plus pruža mogućnost uživanja u velikom ekranu modernog uređaja dok Full HD+ displej dijagonale 6 inča i formata 18:9 čini ovaj telefon savršenim za pretraživanje, društvene mreže, igrice i zabavu.

Dizajn, inovacije i tehnologija

Eksperti iz celog sveta, koji čine žiri EISA nagrade, glasaju za kategorije koje uključujući fotografiju, Hi-Fi i mobilne uređaje. Svi proizvodi nominovani za EISA nagrade prolaze ozbiljan proces procene uključujući intenzivne testove kojim se proverava njihova tehnologija, dizajn i inovacije. Proizvodi koji prođu rigorozne testove ulaze u uži izbor u svojim kategorijama što dokazuje njihovu svetsku klasu. Nakon briljiranja u nizu sferama u odnosu na konkurente, Nokia 7 Plus je proglašena vodećim pametnim telefona u kategoriji mobilnih uređaja za korisnike, zbog čega će mu biti uručena EISA nagrada za 2018/2019. godinu.

Lista svih dobitnika EISA nagrade dostupna je na EISA sajtu. Pobednički proizvodi biće predstavljeni na IFA sajmu, najvećem sajmu potrošačke elektronike na svetu, koji će se biti održan u Berlinu od 31. avgusta do 5. septembra ove godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online